forumda arkadaşlara sordum max 300 tl güzel bi ekran kartı olarak his 5770 önerdiler bende intte araştırdım bazı bilgisisayarlarda tam performans çalışamıyormuş bende siz sormak istetim sistemim şu
asus M2N68-AM SE2 anakart
amd phenom ii x2 545 işlemci
2 gb ram 1330 mhz
xp işletim sis temi
500 watt psu
His 5770 bu sistemde tam olarak performansını gösterebilir mi ?
bu arada anakartım ddr 2 alcağım ekran kartı ddr5 bu konuda bi sorun çıkmaz değilmi ?
His 5770 Sistemimle tam uyumlu çalışırmı
Hiçbir sorun çıkarmaz gayet uyumlu olur.psu marka/model nedir.Yalnız o sisteme XP hiç olmamış tam perf. almanız için Win 7 kurmalısınız.
Son günlerde saçma bi tartışma var. Ram slotları ile ekran kartı slotları ne alakaysa DDR2 Ram kullanıyor diye ekran kartını GDDR3, GDDR5 kullanamayacağını sanıyorlar. Nerden çıktı bu mesele ? Son 3 gündür çoğu kişi bunu soruyor.
Ekran kartı slotuyla Ram slotlarının alakası yok. İsterse DDR Ram kullanırsın GDDR5 ekran kartı takarsın.
5770 Alabilirsin sorun çıkartmaz. Ekran kartından ziyade 2 GB Ram daha alırsan iyi olur.
Son günlerde saçma bi tartışma var. Ram slotları ile ekran kartı slotları ne alakaysa DDR2 Ram kullanıyor diye ekran kartını GDDR3, GDDR5 kullanamayacağını sanıyorlar. Nerden çıktı bu mesele ? Son 3 gündür çoğu kişi bunu soruyor.Haklısın Bu günlerde bunla ilgili çok soru geliyo :)
Ekran kartı slotuyla Ram slotlarının alakası yok. İsterse DDR Ram kullanırsın GDDR5 ekran kartı takarsın.5770 Alabilirsin sorun çıkartmaz. Ekran kartından ziyade 2 GB Ram daha alırsan iyi olur.
tam uyumlu çalışır kardeşim merak etme..........
sendeki işlemci tam hd5770 ayarında bir işlemci sorun çıkmaz. ama windows 7 ye geçmek zorundasın.
çok saolun cevaplar için ama ben bu bilgisayarı oyun için kullancam win 7 ye geçince ram konusunda bir sıkıntı çekebilirim diye düşünüyorum
yok kardeş şimdilik çekmessin ama ilerisini bilemem. Win 7 ram miktarına göre durumları ayarlıyor.
ben gta 4 ü oynamak istiyorumda oda win 7 de min 3 gb istiyo demişti arkadaş rahat oynaman için
gene oynarsın ama oyun bölüm geçişleri biraz ağırlaşır. daha iyi performans için ileriki zamanlarda ram alırsan daha iyi olur.
işte bende bundan dolayı rami 4 gb yapana kadar şimdilik xp düşünüyorum çünkü aynı sorunu büyük ihtimalle crysiste de yapacaktır
kendin bilirsin. yalnız kartın xp ye uyumu nasıl onu bilmiyorum.
5770 gibi bi kartla Windows XP'de Dx11 nasıl açacaksın :)
dx11 i zaten kullanamazda. ati sitesindede kartın drıveri var demekki xp de çalışıyor.
Windows XP'de açarsın problem değil o. Sitesinde olmasada yanında verecekleri CD'de Windows XP olur. (Sonradan kaldırmışlarsa sitelerinden) Dx11 kullanamadıktan sonra 4730 al o zaman :)
benim cd den xp drıveri çıkmadı onun yüzünden windows 7 kurdum. :)
zaten şu anda dx 11 i destekleyen bi oyun yokki onun için şimdilik bi sorun da yok
ben demiyorumki geçmiyecem win 7 ye geçicem ama rami aldıktan sonra
çok sağolun ilgileniğiniz için cevap verdiğiniz için
Dx11 destekleyen oyun yok mu ? :)))
Fazlalığı mesele değil. Kart alıyorsun hemde F/P olarak gayet güzel bi kart ama her yönüyle tam kullanamıyorsun.
tmm arkadaşım saol ilgin için benim için en iyi olanı söylüyorsun ama şuanda geçsem bana tam olarak bi katkısı olmaz rami arttırmam gerek win 7 için onuda en fazla inş 2-3 ay sonra alırım ondan sonra geçerim