History Explorer 2.2 [01.11.2010]

CHIP Online
01-11-2010, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

History Explorer, dosyaların eski sürümlerini gözden geçirmenizi ve erişmenizi sağlayan bir programdır. Bir dosyayı her kaydettiğinizde, History Explorer eski dosyanın bir kopyasını otomatik olarak kaydeder. Bu basit işlev, History Explorer'ın bir dosyanın eski sürümlerine erişebilmek için tüm bilgiye sahip olduğu anlamına gelir. History Explorer, görünüş olarak Windows Gezgini'ne çok benzer ve onun gibi çalışır fakat dosyaların geçmişini de görmenizi sağlar.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

History Explorer, dosyaların eski sürümlerini gözden geçirmenizi ve erişmenizi sağlayan bir programdır. Bir dosyayı her kaydettiğinizde, History Explorer eski dosyanın bir kopyasını otomatik olarak kaydeder. Bu basit işlev, History Explorer'ın bir dosyanın eski sürümlerine erişebilmek için tüm bilgiye sahip olduğu anlamına gelir. History Explorer, görünüş olarak Windows Gezgini'ne çok benzer ve onun gibi çalışır fakat dosyaların geçmişini de görmenizi sağlar.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: History Explorer 2.2

blue-crash
01-11-2010, 21:05   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
159 mesaj

Giveaway sayfa alanı uçmuş,alana el konulmuş.

tknomurat
02-11-2010, 01:30   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
15 mesaj

bu programın ne işe yaradığını pek anlamadım açıkçası
aile hekiminizi öğrenmek içinTIKLAYIN

Kapalı Hesap (140385)
03-11-2010, 14:25   |  #4  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
204 mesaj
Alıntı: tknomurat  
bu programın ne işe yaradığını pek anlamadım açıkçası
aile hekiminizi öğrenmek içinTIKLAYIN
linke baktım da doğrudan bi blog adresi vermişsin konu değil popüleritesi yükselmesin diye girmedim