Hitman Absolution Çalışmayı Durdurdu

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
AndcrewTR
03-02-2013, 14:56   |  #1  
AndcrewTR avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 102
1,268 mesaj

Çok büyük bir sorunum var. Hitman Absolution hiçbir şekilde açamıyorum. Büyük bir hevesle indirdim, yükledim ama oyun açılmadan çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Steam yüklü, uyumluluk vs yaptım. Güvenlik duvarı falan hallettim. Birkaç kere silip tekrar yükledim. İnternetteki bütün çözümlere baktım. Aklıma başka bir şey gelmiyor. 

Bilgisayarıma merak edip Visual Studio 2012 yüklemiştim (Hiç kullanamadım). Bu program bilgisayarımda yüklü iken yine Çalışmayı Durdurdu hatası veriyor fakat bu sefer hata ayıkla seçeneği de geliyordu. Hata ayıkla'ya tıklayınca şöyle bir ekran geliyordu;

Belki bu program engelliyordur diye düşündüm ve Visual Studio'yu kaldırdım. Şimdi hata ayıkla diye bişey yok. Sadece Programı Kapat seçeneği var. Sizce Visual Studio'yu geri yüklemeli miyim? Onunla yapabileceğim bir şey var mıdır? 

Her türlü öneriye açığım. 4-5 Saattir bu hatanın çözümünü arıyorum artık ezberledim bütün siteleri Kahkaha Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

AndcrewTR
03-02-2013, 16:24   |  #2  
AndcrewTR avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 102
1,268 mesaj

Visual Studio'yu tekrar yükledim.

Tekrar oyunu açmaya çalıştım açılırken bu hata geldi;

Hata Ayıkla dedim. Bu sefer böyle bir pencere geldi;

İlk mesajımda demiştim. Oyunu ilk kez yüklediğimde Visual Studio yine bilgisayarımda kuruluydu. O zaman yine Hata Ayıkla demiştim ve ilk mesajımdaki hatayı almıştım. Bu sefer hata ayıkla tıklayınca bu pencere geldi. Evet dedim. Visual Studio açıldı. Hiç anlamadığım kodlar falan yazıyordu. Sağ tarafta HMA.exe yazıyordu. Yukarda Continue vardı. Ona tıkladım bu pencere geldi;

Continue'ye tıklayınca tekrar bu pencere geliyor yani bir işe yaramıyor. Break'a tıklayınca bu pencere kapanıyor. Belki yanlış yerlerde geziyorum Kahkaha ama eğer bu programa bir debug yapılabilirse çok işimize yarayacak. Binlerce insan Çalışmayı Durdurdu hatasından şikayetçi. Programcı arkadaşların bunu halledebileceğini düşünüyorum.