Beyler ben maxpayne 3 güzel olduğunu söyledim fakat görüntü olarak hitmen dahada iyi çıktı.Maxpayne 3 hem kasıyor hemde okadar iyi bir görüntüsü yok hitmene göre bunu yeni farkettim.Ben böyle oyunları sevmem fakat çok gerçekçi olmuş.Ama çok buğ var.Adamı oyunun başında öldürdüm kenara çektim yukardan aşşagı düştü yerim belli oldu.Nasıl oldu bilmiyorum.Ama aşırı bug var.Ama oyunun kalitesi çok çok iyi.Crysis 3 kadar veya farcry 3 kadar doğa iyi değil fakat modellemeler mütiş.Örnegin parkeler taşlar gölgelendirmeler ağzımı açıkta bıraktı.Kısacası paranız varsa satın alınabilir bir oyun.Ama adamlar dahada hassas olabilirdi.Adamın dibinde adamı gebertiyom çöpe atıyom hiçbirşey olmuyor.yani daha gerçekçi olmalıydı.Dibinden değil uzaktakine götürmen gerekirdi.Manhunt diye bir oyun var.Adamların arkasından yavaşca gelmedinmi ayak sesinden seni görüyorlar.Yerdeki ufak bir çalıya bas çıt desin oyun bitti geberdin.Böyle zor olurda tabi fakat daha geliştirilmesi gerekli.Oyuna notum 10 üzeinden 9.Çünkü düşük makinelerede çalışıyor.
lütfen bekleyin 17 resim var.Geç internetiniz ağırsa açılabilir.