Arkadaşlar ttnet netlimitsiz paket kullanıcısıyım.Hızım 8mbit olarak gözüküyor fakat download hızım 70kbps yi bulmuyor.Ttnet i aradım adam çıktı hız testi yapın eğer 800kbps den düşük çıkarsa tekrar arayın dedi.Benim hızım bırakın 800'ü 100 bile çıkmadı , çıkan rakam 0,60 mbps..Tekrar aradım müşteri temsilcisine duruma anlattım hızım 800 değil 60kbps çıktı diyince şaşırdı.Gerçekten mi dedi yok şaka diyorum dedim gerçekten dedim.Arıza kaydı açtık eğer sorun sisteminizden değilse size tekrar döneceğiz dedi.1 saat sonra aradılar o bölgede bi sorun var düzeltmeye çalışıyoruz düzeltince arayacağız dediler peki dedim.Yarım saat sonra tekrar bi telefon sorun düzeldi sayfaları açın hızına bi bakın dediler.Açtım inanamadım tıkladığım gibi açılıyor.Onu görünce hız testi yapmak aklıma gelmedi sorunum düzeldi teşekkür ederim dedim kapattım.1 saat kadar evden dışarı çıktım geldim hız testi yapayım bakayım dedim.Yaptım yine hayal kırıklığına uğradım 0,90 mbps çıktı.Yoğunluktan olabilir dedim kendi kendime 1 gün boyunca hızımı takip ettim maksimum 1,20 mbps çıktı.Ve bugün hızım dahada düştü.Bugün için maksimum aldığım hız 0.20 mbps komik değil mi 8mbit kullanıcısının download hızı 0,20 :D İşte böyle çok konuştum galiba özür dilerim..Çözüm önerilerinizi bekliyorum ne olur yardım edin lütfen :S :S :S
Hızım çok yavaş lüften yardım edin..
Anlaşılıyor ki sorun pcden yada modemden kaynaklanmıyor . Gerçektende hatta sorun var. Bence tekrar ara sorunun sürekli tekrarladığını söyle çok fazla ilgilenmezlerse www.sikayetvar.com adresinde sikayet et derhal ilgileniyorlar.
sikayetvar.com adresine bi girip şikayet edeyim.İnşallah düzelir yardımın için teşekkürler
Öncelikle şunu söyliyim 8mbit netlimitsiz kullanıcıları 15 gb yi açtıktan sonra yanılmıyorsam hızı 1mbit e düşüyor.Ayrıca 0,60 600 kbps, 0,90 ise 900 kbps dir , 1000 kbps ise 1 mbit dir.
Kotama baktım 12gb.Ttnet hız testi sayfasından hız testi yapıyorum 0.60 gibi değerler çıkıyor yani 60KB/sec.Hız testinin sonucu normal olması için 8.00 yani 800KB/sec çıkması lazım.Benimki 800 olmasın 400 olsun onada razıyım ama 100 bile değil.İnşallah çözerim.
Modemin programı hata veriyor.Modemim airties rt-211.Hizmet programını yüklüyorum,yükleniyor açınca ve çok zararlı hata diye bir hata veriyor bi daha açılmıyor.Daha önce çalışıyordu güncelleme yaptıktan sonra çalışmamaya başladı.Yükleme yaptıktan sonra açılıyor bir kez,çok zararlı hata diyor tamam a tıklıyorum öle kalıyor ama bilgiler açılıyor.Bilgilerde doğru yazıyor sonra kapatıyorum ve bi daha açılmıyor.
hangi şehirde oturuyorsunuz bazı şehirlerde şu an problem gözüküyor da
Buna burada çözüm bulamazsın arkadaşım ttnet i tekrar ara sorunun çözülmediğini anlat tekrar baksınlar işleri ne?