ya arkadaşlar intetnet tarayacısı olaraak enhızlı ve girdiğin siteleri kaydederek bidaha girdiğin kolayca açılsın istiom hangisi kullanmalıyım
hızlı internet tarayacısı tavsiye
- 1
- 2
fire fox olabilir bi de araçlar+internet seçenekleri+geçici internet dosyalarını silinmemesi için oradan aslayı tıkla geçci dosyalar backup registride durursa daha hızlı girersin daha önce ziyaret ettşğin sitelere
saçmalamayın firefox mu hızlı!! kullanışlı deseniz neyse de!!
açılması bile uzun sürüyor
chrome ya da operayı denersen, firefox'tan hızlı olduklarını göreceksin..
Opera da dediklerinin hepsi var.Safari 4 ü denedim ama sadece önbellekten yüklemesi hızlı sürüo..
firefox veya chrome i kullanabilirsin
Hizlisiyla İyisiyle Kotusuyle. Firefox...
en hızlısı ve güvenlisi firefox dur.4 yıldır kullanıyorum.çok memnunum.
prodigyEn iyisi safari ve chrome en hızlılarıdır firefox hızlı diyenlere gülüyorum.Sen Gülmeye Devam Et Chrome yandan yemiş gibi duruyor firefoxun yanındaKonuyu açan Arkadaşım kur firefoxu ve chrome yi ondan sonra karar verirsin
Chrome'da güvenlik açıkları war o yüzden sen firefox'dan weya operadan dewam et ama tawsiyem sana firefox'dur
belki opera daha hızlı olabilir ama uzun zamandır firefox kullanıyorum istediğin gibi ayarlayabiliyorsun özelliklerini ayrıca kendi sitesinden veya başka sitelerden programlarını inderebiliyorsun. mesela ben googlede arama yaptımmı site isimlerinin yanında küçük resimleride çıkıyor bölece her siteyi açmıyorum zaman kazandırıyo bana.bide istediğim bütün sayfaları pdf olarak kaydedebiliyorum böle güzel programları da var.
İnternet explorer 8 i tavsiye ederim eğer donanımın yeterliyse. Yok IE'yi sevmiyorum diyorsan opera.
fırefox kullan cok cok kullanıslı ve yavas degıl.
chrome'un çok eksiği var onu geçersek sadece hız bakımından safari,opera,firefox gelir.Opera firefoxa göre hızlıdır.Tabi firefox'unda eklenti gibi artıları var ama bugune kadar hiç bir sitenin hiç bir kuruluşun testinde firefox hız bakımından operayı geçememiştir.Zaten firefox'un tek eksiği yavaşlığı,ki bu üzerine eklenti v.s. bindikçe dahada belirginleşiyor...
Bence operayı deneyin,sonrada firefoxu..kararı kendiniz verin...
chrome denemende fayda var ben kulanyorum hizli
chrome denemende fayda var ben kulanyorum hizli
- 1
- 2