Bana göre dünyanın en iyi iki FPS oyunu olan Half-Life serisi ve CoD serisi. Sizce hangisi daha çok satar, aslında soru şu Half-Life ileriki zamanda çıkacak olan oyunu ile CoD MW2'yi geçebilir mi? Bence geçer, sizin görüşlerinizi almak isterim.
Edit:Anket Düzeltildi.
HL 2 Episode 3 mü yoksa CoD MW2'mi daha çok satar?
hl 3 mü?Ne zaman çıkacak?2 bile yıllar önce çıkmasına rağmen hala mükemmel(e yakın) 3 mw2 yi kesin geçer tahminimce.
CoD bana göre hikaye bakımından Hl'nin çok gerisinde. Half-Life'da G-Man'in kim olduğunu hala bilen yok. :) Grafik olarak ise Source motoru daha da geliştirileceği için Hl geçecektir dedim ben. Serdar abi Alyx'i ben de özledim. Dog ile olan macereları da... Eli zaten öldü. Ep2'nin sonunda tam bize söyleyecekti G-Man'in kim olduğunu ama hüsran... Alyx geldi söylemekten çekindi ve kızını korumak istedi, çok sinir oldum Valve'a. Acaba Dr.Kleiner biliyor mudur G-Man'in kim olduğunu?
half life 2 episode 3 tabiki neden diyceksiniz e MW2 gunumuzun son teknolojisini kulllanıyor ve her saniye teknoloji gelişiyor halflife2 episode 3 een erken 1 sene sonra cıkar e ozamanın teknolojisini dusunun bu grafik yonunden MW2 yi sollar gelelim oyundaki konu sistemine call of duty serilerinde pek konu yok gorevler veriliyor ve herkesi olduruyoruz sabit bir konu ama half life serileri 1/2 episode 1 episode 2 bunlarda heycan süpriz hikaye zeka hersey bir arada konu yonundende sollar eminim :)
cod mw 2 yi daha oynayamadım pc den dolayı ama hl episode 2 yi oynadım çok iyiydi ve 3 ü merakla bekliyorum..bana göre ikiside çok iyi..yani fifty fifty :)
yapmayın ya mw 3 ün satışları 3 milyar doları geçti siz ne diyosunuz kesinlikle geçilemez bu oyun ayrıca cod en iyi fps oyunu tartışmasız
half life 2 episode 3 tabiki neden diyceksiniz e MW2 gunumuzun son teknolojisini kulllanıyor ve her saniye teknoloji gelişiyor halflife2 episode 3 een erken 1 sene sonra cıkar e ozamanın teknolojisini dusunun bu grafik yonunden MW2 yi sollar gelelim oyundaki konu sistemine call of duty serilerinde pek konu yok gorevler veriliyor ve herkesi olduruyoruz sabit bir konu ama half life serileri 1/2 episode 1 episode 2 bunlarda heycan süpriz hikaye zeka hersey bir arada konu yonundende sollar eminim :)1 sene sonra çıkcak oyunun grafikleri ztn daha iyi olur da 1 sene sonra teknoloji ilerlicek grafikler daha iyi olcak oyun daha çk satcak mantığı yanlış. Onu o döneme göre değerlendirmen gerek.. Yani öle olsa her sene bi önceki seneki oyun satışlarını 2 ye katlar...