Arkadaşlar birkaç gündür FPS oyunu arıyordum. Bol aksiyonlu bir şey. Önce Homefront u strateji sanıp hiç incelememiştim bile. Ama şimdi baktığımda oyunu gayet iyi gördüm. Bilgisayarımın da gayet güzel kaldıracağından eminim. Çünkü Call of Duty 4-5-6-7 oyunlarınıçok iyi ayarlarda Crysis 2 oyununu da çok iyi ayarlarda oynamıştım. Yani bilgisayarıma güveniyorum. Zaten soğutucuda var. Sizin de yorumlarınızı almak istiyorum. Oyun güzel mi ?
Homefront Oynamalımıyım ?
ben oynadım arkadaşlarım dandik grafik filan dio ama maalesef oyundan anlamıyorlar onlar oyunu bitirmedim ama zaten görevler hızlı hızlı geçiyor güzelce oynarsan oyundaki aralarda koydukları amerikan halkının çektiği eziyetler filan çok güzel zaten ben tavsiye ederim oyna
Tamam dostum yorumun için çok teşekkür ederim.
bende indireyim şunu faceman eywallah kardeş...
O oyunu adaı Homefront değil adı ''Homefront : Bir Bug Oyunu'' oyun oynancak gibi değl connor diye bir adam var adam kutu arkasına pusacağı yerde savaşın ortasına oturup ölece bekliyor adam koşşmaya başlıyor nereye koşduğu belli değil koşarken bir yerlere çarpıp duruyor . Duvar kirişleri ne takılıp kalıyor , adamın mermi attığı nadir yerler var :)
O oyunu adaı Homefront değil adı ''Homefront : Bir Bug Oyunu'' oyun oynancak gibi değl connor diye bir adam var adam kutu arkasına pusacağı yerde savaşın ortasına oturup ölece bekliyor adam koşşmaya başlıyor nereye koşduğu belli değil koşarken bir yerlere çarpıp duruyor . Duvar kirişleri ne takılıp kalıyor , adamın mermi attığı nadir yerler var :)Belki oyuna patch falan çıktığında çözümlenmiş bir sorundur. Bakalım artık. Belki torrentle indiririm. Belki de satın alırım. Bugün torrentle indireyim.
Ben oyunu bitirdim. Bana sorarsan hataları olmasa oyun güzel. Mesela bir hataya örnek vereyim: Bir bölümde arkadaşlarım önde gitti ve birisi kapıyı açtı. Burada her şey gayet iyi gidiyor. Sonra ben öldüm. En son kaydedilen yerde doğdum. Bir değişiklik yaptım bu sefer ben arkadaşlarımdan önce gittim. Ama ben önce gittiğim için kapıyı açmadılar. Ne yaptıysam olmadı. En sonunda zar zor geçtim orayı.
:D Arkadaşlar oyunu indirdim deneyeyim. Söylüyosunuz da ne çok hata var bunda :D
abi sende oyunlar sorun cıkarmıyo nedense portal2 felan :D bence kötü bi oyun denemeye deymez onu oynıcagıma puzzle bobble oynarım daha iyi :D.
hehe puzzle :D Ya bu homefrontu yükledim. Sorun almıyorum ama Cod'un yerini hiç mi hiç tutmuyor :D