Arkadaşlar benim kasada biri önde olmak üzere 2 tane hoparlör girişi var ben hoparlörümü öne takınca niyeyse hoparlörden ses gelmiyor yardım ederseniz çok sevinirim
şimdiden teşekkürler
Hoparlör sorunu
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,851 mesaj
Öndeki jakların anakart bağlantısı yapılmamıştır.Anakartın kullanım kılavuzu varsa gösterir.
bide ekleme...5.1 gibi güçlü sistemlerde ön girişte iyi performans alamazsınız.ön girişin gücüü daha azdır.
Son Düzenleme: DaRWeLL ~ 10 Ağustos 2009 22:40
yok benimki 2+1
valla pc yi aldığımda verdikleri şeyler duruyor burda bir bakayım kasayı açmam gerekirmi?
birde hoparlörü öne takarken cızırtı sesler geliyor hani ucunu giriş yerine yaklaştırınca olur ya o ses geliyor takınca gidiyor tabii
ayrıca ön tarafta 2 tanede usb girşi var onlar çalışıyor?
Son Düzenleme: Furkan Okutan ~ 10 Ağustos 2009 22:45
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,851 mesaj
yok benimki 2+1evet bağlantı için kasayı açmanız gerekiyor.USB bağlantılarıda ses girişlerinden farklı. o yüzden çalışıyorlar.
valla pc yi aldığımda verdikleri şeyler duruyor burda bir bakayım kasayı açmam gerekirmi?
birde hoparlörü öne takarken cızırtı sesler geliyor hani ucunu giriş yerine yaklaştırınca olur ya o ses geliyor takınca gidiyor tabii
ayrıca ön tarafta 2 tanede usb girşi var onlar çalışıyor?
birde ön girişleri sınarsanız sorunun yazılımsal olup olmadıgıda ortaya çıkar..başlat cugundaki ses simgesine sag tıklayın- ses efekti - kayıttan yürüt - kulaklıga sag tıklyıp sına deyin.