Hoparlörde ses yok

striker55
18-09-2011, 20:56   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj

Arkadaşlar benim ses ile ilgili bir sorunum var.Hoparlörümden bir türlü ses gelmiyor.Önce ses kartında bir problem olabileceği aklıma geldi.Ama ses kaydedicisinde sesler algılanıyor.Yani ses kartında problem olmaz herhalde.Ama bir türlü de ses gelmiyor hoparlörden.Başka hoparlörler ile de denedim.Yine olmadı.Bunu ben nasıl çözebilirim ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şu resimde size biraz yardımcı olur diye düşündüm.Sorun hakkında fikir verir galiba.

Edit : Ayrıca daha önce ses ile ilgili en küçük bir problem bile yaşamadım.

Son Düzenleme: striker55 ~ 18 Eylül 2011 20:58
GodOfTheGameRs
18-09-2011, 21:15   |  #2  
GodOfTheGameRs avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
438 mesaj

Birde anakartın ses kartına takarak dene olmadı ses kartının driver ını yenilersin.

ekran kartı
18-09-2011, 22:16   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,412 mesaj

Ne olduda ses gitti onu da söyler misiniz?

Kapalı Hesap (200174)
18-09-2011, 23:03   |  #4  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj

windows'un kendi ses sürücüsünden ses açıkmı diye bakarmısın
yada kimileri windows'un ses sürücüsünü siliyor şahsen gördüm :D
ikisinden biri olmalı

striker55
18-09-2011, 23:42   |  #5  
OP Taze Üye
8 mesaj

Alıntı: ekran kartı  
Ne olduda ses gitti onu da söyler misiniz?

Bir gün bilgisayarım pat diye kapandı.Power düğmesine bastım ve yine hiç açılmadı.Yani elektrik bile gelmedi.Sonra bilgisayarcıya götürdüm.Bir tek PSU değişti.Ve yine normal her şeyi tıkır tıkır çalışıyodu.Ama ses gelmedi.

Kesko; dediğin gibi baktım ama hiç sorun yok.Ses açık yani.

Yani ne biliyorsanız söyleyin.Şu durumun tek bir iyiliği oldu.Dudak okumayı öğrendim.Hep merak ederdim sonunda öğrendim :D Ama yeterince öğrendim.Artık seste istiyorum yani.

striker55
19-09-2011, 18:22   |  #6  
OP Taze Üye
8 mesaj

Bu arada bugün yeni bir şey fark ettim.Bir müzik açtığımda hoparlörlerden çok güçlükle duyulabilecek bir ses duydum.Kulağımı götürdüm ve çok çok çok kısık bir seste müziğin çaldığını işittim.Ama ses ayarlarıda en üst seviyede.Hoparlörün sesi de sonuna kadar açık.Yani yine gariplik var yine gariplik var.Lütfen yardımcı olun.