arkadaşlar cümleten iyi günler aranıza yeni katıldım. benim sorunum winamp çalıyor gibi görünmesine rağmen hoparlörden ses çıkmıyor emin olmak için siteden dinlemeye çalıştım gene ses yok. ayrıca bilgisayardaki uyarı sesleride yok. ses denetimlerini kontrol ettim hoparlörde çalışıyor. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
hoparlörden ses gelmiyor
dostum merhaba. bilgisayarıma sağ tıklayıp özelliklere girdikten sonra aygıt yöneticisine girdiğinde orada görünen ses kartında herhangi bir soru işareti veya çarpı işareti varsa sürücüleri yeniden yükle. eğer yoksa denetim masasından ses ayarlarına girerek orada ses çıkmasına engel olacak bütün seçenekleri kaldır.
amiga500 arkadasımın dediğine de bakabilrsim veya hoparlorun kasaya takıldığı jackları ters bağladın.bide onları kontrol edebilirsin
yok arkadaş herhangi bi sorun gözükmüyor hepsini denedim zaten ses radyo dinlerken kendiliğinden bir sayfa açıldı ondan sonra birden gitti cevaplar için teşekkürler
arkadaşlar lütfen cevap yardımınıza ihtiyacım var
aygıt yoneticisinden ses surucusunde sorun olup oşmadığına bak.kırmızı carpı veya sarı unlem varsa tekrar yuklemen gerekir.birde işletim sistemin vistamı