slm arkadaşlar. bilgisayara bağlı 2+1 ses sistemindeki haporlörün birinden ses gelmiyor. volume le oynarken cızırtılar geliyor. daha önce ses geliyodu her ikisindende. haporlörler sağlam başka yere takınca çalışıyor. sadece bilgisayarda birinden ses gelmiyor. bi ara format attıktan sonra oldu böle sonra çok format attım düzelmedi. ses kartında sorun yok driver yüklü bu arada. yardımlarınızı bekliyorum.
Hoparlörün birinden ses gelmiyor !!
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
44 mesaj
jak ta bi sorun zannetmiyorum ama kablodada sorun yok başka yerde çok düzgün çalışıyor.
OP Yeni Üye
44 mesaj
walla arkadaşım ne demek istediğini anlamadım ama resimlerden anlarsın heralde
walla arkadaşım ne demek istediğini anlamadım ama resimlerden anlarsın heraldeŞimdi demek istediğim şuydu bilgisayarın içinde senin HD output/input dışında farklı olan ve çalışmayan input/output olabilir aslında bu şöyle senin realtek yerine mesela bende ATI'de var o onun yerine gelmiş olabilir ve ses vermeyebilir.(Varsayılan aygıt da yanlış seçim yeri olabilir demek istedim)Burda sorun bence ya driver'da ya da senin kasaya taktığın yerden kaynaklı.Stereo hoparlörde sorun olsa diğer bilgisayarda çalışmazdı.Son Düzenleme: _Neo_ ~ 28 Haziran 2009 15:26
OP Yeni Üye
44 mesaj
bilgiler için saol. ben bi driver güncelleyim. he bide dediğim gibi bilgisayarda yaptığım tek değişiklik format oldu yani jak takıp çıkartma falan olmadı.