Olabilecek en berbat şarkıyı bazı ses sistemlerinde dinlediğimde ya ne iyi bir şarkıymış diyorum . Bu nedenle bilgisayarımdan müzik dinlediğimde her enstrümanı ayrı ayrı işitebilecek kadar güzel ses veren hoperlör takımı tavsiyesi istiyorum. Veya neye dikkat etmem gerekir. Şimdiden teşekkür ederim.
hoperlör
ses sistemine en fazla ne kadar para verebilirsin?
bjk_semihses sistemine en fazla ne kadar para verebilirsin?Evet bu soruyu cevaplandırmalısın. Öyle hoparlör isterm dersen ben sana logitech Z5500'ü öneririm. Muhteşem bir cihaz herseyı var.Butun evı ınletırsın ve butun seslerı berrak duyarsın.Gerçi burda ses kartı da önemli
http://www.teknosa.com.tr/Cultur ... Catalog=_BILGISAYAR
Tekno-Sa da Logitech Hediye Paketi var eğer hediye paketinin içindeki diğer ürünlerde işine yarıosa böyle bi şeyde tercih edebilirsin...
cumartesi günü teknosaya gittiğimde o ürünleri inceledim. hoparlör zaten kaliteli ve piyasada 190 ytl ye alabiliyorsun. fakat yanında gayet kaliteli klavye seti ve webcam veriyorlar. bu 2 sinin değeri ise ortalama 60 ytl. yani 250 - 215 = 35 ytl kAR a geçiyorsun...
Evt güzel bi hediye paketi yapmışlar ben alıodum direkten döndüm sistemi değiştirmek için para biriktirmeye başlayınca vazcaydım Bi de ben PES hastası olduğum için gamepad de önemli Logitech en iyi gamapadleri yapıo ama şu sıralar piyasada bulamıorum Logitech gamepad içermeside benim için önemli bi artı o üründe 30-35 YTL değerinde...
Sonuç olarak güzel bi kampanya bu tarz arayışları olanlar için gayet başarılı...
Mükkemmel bir ses istiyorsan, öncelikle 500-600 YTL civarı bir ampfi alacaksın. 100 YTL civarı 500 W kadar bir woofer alıp kasa yaptıracaksın. 2 tanede 250W lık pioneer kayık kolon alıp bunlarada kasa yaptıracaksın. 2 Tanede 3-5 YTL ye tweeter aldınmı bak sen keyfe o zaman. Kısık seste dahi, müzikteki her enstrumanın sesini ayrı ayrı hissedersin. Hele o wooferdan çıkan bass sesi ile tweeter daki tiz sesleri birlşeince harika ses çıkıyor.
KorsanNetTeamMükkemmel bir ses istiyorsan, öncelikle 500-600 YTL civarı bir ampfi alacaksın. 100 YTL civarı 500 W kadar bir woofer alıp kasa yaptıracaksın. 2 tanede 250W lık pioneer kayık kolon alıp bunlarada kasa yaptıracaksın. 2 Tanede 3-5 YTL ye tweeter aldınmı bak sen keyfe o zaman. Kısık seste dahi, müzikteki her enstrumanın sesini ayrı ayrı hissedersin. Hele o wooferdan çıkan bass sesi ile tweeter daki tiz sesleri birlşeince harika ses çıkıyor.Olayı bitirmişsin korsan...
bu müzik sistemi fiyatına pc toplarım...
bjk_semihbu müzik sistemi fiyatına pc toplarım...Cidden iyi para lazım...
Elbette pahalıya mal olur. Fakat o ses sistemlerinden alacağınız sesten kat kat kaliteli ses alırsınız. Ancak oyunlarda ya da sinema için surround 3D gibi teknik konuları dikkate alırsanız, ses sistemi almak en iyisi. Ancak benim için müzik önemli diyorsanız, dediğim gibi bir sistem kurmak daha iyi.
Ayrıca benim söledğim fiyatlar makul seviyede olanlar. 3-4 Milyarlık ampfiler var. 300-400 YTL lik kolonlar var.
Bence de hoparlör isterm dersen ben sana logitech Z5500'ü öneririm. Muhteşem bir cihaz herseyı var.Butun evı ınletırsın ve butun seslerı berrak duyarsın.Gerçi burda ses kartı da önemli gerçektende
Z5500 ü inceledimde paran varsa gerçekten çok güzel ürünmüş.Benim ağzımın suyu aktı...
logitech Z5500 505w :D bı tane bundan alırsan her halde annem benı ewden kowar sıstem quzeL ama alacam bır gun :D
bilgisayarda müzik için en iyisi:
önce bu ses kartını al
burda bahsettiğim ses kartı da olabilir ama üstteki müzik için en iyisidir:
burda bahsettiğim winamp eklentilerini al
burda bahsettiğim amfi ve kolonlardan al
yalnız bu hoparlorlerin 1 tanesi bile LOGITECH Z-5500 den fazlasıyla pahalıdır eğer kolonlara bu kadar para veremem dersen bulunduğun yerdeki en büyük ses sistemi mağzasında kolon yaparlar bu şekilde olursa jbl jamo klipsch wharfadale cervin magnat vega b&w bu markalar iyidir
kamilterapiBence de hoparlör isterm dersen ben sana logitech Z5500'ü öneririm. Muhteşem bir cihaz herseyı var.Butun evı ınletırsın ve butun seslerı berrak duyarsın.Gerçi burda ses kartı da önemli gerçaynısının tıpkısı
Arkadaşlar bilgisayarımdan bebeğimin odasına hoperlör koymak istiyorum yani kablo uzatmam lazım nasıl yapıcam bilmiyorum yardımcı olurmusunuz.
eylemanaArkadaşlar bilgisayarımdan bebeğimin odasına hoperlör koymak istiyorum yani kablo uzatmam lazım nasıl yapıcam bilmiyorum yardımcı olurmusunuz.ses kartınızın 4+1 desteği varsa bir hoparlor sistemi ve birde jacklı uzatma kablosu alırsanız en güzel çözüm olurşu an kullandığınız hoparlorleri sökmeden diğer odaya koyduğunuz hoparlorleri de çalıştırırsınız böylece.
jeomaniateşekkür ederim deneyeceğim umarım halledebilirimeylemanaArkadaşlar bilgisayarımdan bebeğimin odasına hoperlör koymak istiyorum yani kablo uzatmam lazım nasıl yapıcam bilmiyorum yardımcı olurmusunuz.ses kartınızın 4+1 desteği varsa bir hoparlor sistemi ve birde jacklı uzatma kablosu alırsanız en güzel çözüm olurşu an kullandığınız hoparlorleri sökmeden diğer odaya koyduğunuz hoparlorleri de çalıştırırsınız böylece.
ben microlab 5+1 aldim 100 ytl ye.bana gercekten ses cok guzel geldi.ben memnunum
eylemanajeomania5+1 almayın. çocuk odası için tek girişli 4+1 veya 2+1 veya 1+1 almanız doğru olur. çünkü bilgisayardan ses çıkışını 4+1 e ayarlayacaksınız böylece çift çıkış elde edeceksiniz tabi ses kartınız bu desteği veriyorsa.. evde kulaklık varsa kulaklık ve şu an takılı bulunan hoparlorle almadan önce deneme yapabilirsiniz. ikiside stereo olarak aynı anda çalışıyorsa çift hoparlor çalışır demektir.teşekkür ederim deneyeceğim umarımeylemanaArkadaşlar bilgisayarımdan bebeğimin odasına hoperlör koymak istiyorum yani kablo uzatmam lazım nasıl yapıcam bilmiyorum yardımcı olurmusunuz.ses kartınızın 4+1 desteği varsa bir hoparlor sistemi ve birde jacklı uzatma kablosu alırsanız en güzel çözüm olurşu an kullandığınız hoparlorleri sökmeden diğer odaya koyduğunuz hoparlorleri de çalıştırırsınız böylece.
örneğin bunu alabilirsiniz çünkü speakerin subwoofer bulundurması iyi olmayabilir bebek için