Yok abi ben onda 25de gördümde bi ara forumu bıraktım onlarda yavaş yavaş inmiş işte :D :D :Dsenden fazlasını görmedim.doğrudur.bu gidişle sollayacan herkesi.hatırlamazmıyım:).topladın mı sistemi?
Bu arada PC toplamayı ilk sizden öğrenmiştim hatırlıyomusunuz :D iki saat soru soruyodum hatta mesaj sayımda sizinle konuşurken 50 olmuştu adımın üstünde ÜYE yazıyo die sevinçten havalara uçuyorum :D
HöRüLTüLü FANLAR
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 10
2,368 mesaj
Temizle bence...Sesli olur hemde yakında gider onlar benim fan vardı 5 Sene temizlemedim bir gün dönmeyen vaziyete gelmiş elimle biraz ittiriyorum biraz dönüyor duruyor :Sökmeye korkuym
Çünkü geçmişte böle ince elektronik aletlerle kötü anılarım oldu.
Ama yamyam abinin yaptığı gibi yapsam heralde bişey olmaz.Akşam bi deniyeyim
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 10
2,368 mesaj
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 12
771 mesaj
abi Valla bu gün bonkör günümdeyim herkeze benden çay2 bardak yeter bana.. Fiüüüüpptth! Ohhh! ne güzelmiş çay :D İyi demlenmiş :D Sağolasın Kınaşlı :D
Çok çay sağlığa zararlı bu kadar yeter :D :D :D :Bitirdim :D Çay kaşıklarını ve tabakları yedim :D
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 28 Nisan 2012 17:18
Kapalı Hesap
771 mesaj
Baksana tertemiz heryeri :D Yıkadımda verdim boşları :D
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj
Benim fanın içinde boşluk var ve oraya takılacak pulu nereden bulabilirim?Gres yağı da kullanılabilir. Özellikle milin iç kısmı gres ile yağlanmalıdır yoksa kuru ise aşırı ses yapacaktır. Pulu en ideal olarak eski teyp mekaniklerinden bulabilirsin. Yoksa hırdavatçılarda.
Ayrıca şimdeye kadar defalarca fan temizledim ama hiç biri sessiz olmadı hatta öncekinden daha sesli oldu. Yağ konusunda ise gres yağı kullandım hala işe yaramıyor. Rica etsem şu yağ türünü biraz daha açar mısınız?
Eğer fan iyice temizlenmeden (mil ve hareketli aksamı) yeniden yağlanma yoluna gidilirse daha fazla ses yapabilir.
senden fazlasını görmedim.doğrudur.bu gidişle sollayacan herkesi.hatırlamazmıyım:).topladın mı sistemi?Yok be abla biraz daha ucuzlamasını bekliyom bide senin önerdiğin sistemi toplamıycam stüne bi 400-500 daha katar 10 katını alırım AMD Sempron amaktansa gider FX6100 alırım
2 bardak yeter bana.. Fiüüüüpptth! Ohhh! ne güzelmiş çay :D İyi demlenmiş :D Sağolasın Kınaşlı :DLem benim bardaklar böyle deildi daha pahalıydı benim bardaklarBitirdim :D Çay kaşıklarını ve tabakları yedim :D
Doğru söyle kızmıycam yok arakladın mı benim bardakları :D nirde bunların kaşığıyla tabağı Vallaha Annem beni oldürür
OP Kapalı Hesap
4,901 mesaj
Çaylar böcüksüzdü. iyi olmamış.
kaliteli çay bol böcüklü olmalı ve acem usulü demlenmelidir.
:D
OP Kapalı Hesap
4,901 mesaj
OP Kapalı Hesap
4,901 mesaj
[URL=http://img109.imageshack.us/i/sonsonresim474.jpg/][/URL]
Çay dediğin böyle böcüklü olmalıdır.
Hatta yanında ikram edilen çörekler de görüldüğü gibi böcüklü olmalıdır
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
Yamyam abim eline sağlık..
Yalnız sana bişey soracağım benim power'ın fanı büyük fan psu'nun arka bölümünde değil alt kısmında psu'nun boyu kadar fanın büyüklüğü senin gösterdiğin gibi sökebilirmiyim pervanesini...
Sormamdaki amaç sökeriz geri takınca çalışmazsa diye düşündüm...
OP Kapalı Hesap
4,901 mesaj
Yamyam abim eline sağlık..resimlere dikkatlice bakarsan bazı kısımların sökülmesi dikkat gerektiriyor. Bunun dışında zarar vermezsen hiçbirşey olmaz.
Yalnız sana bişey soracağım benim power'ın fanı büyük fan psu'nun arka bölümünde değil alt kısmında psu'nun boyu kadar fanın büyüklüğü senin gösterdiğin gibi sökebilirmiyim pervanesini...
Sormamdaki amaç sökeriz geri takınca çalışmazsa diye düşündüm...
Elektronik kısmını sökmene bile gerek yok. O kısımları da yumuşak bir fırça ile halledebilirsin.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
[url=http://img109.imageshack.us/i/sonsonresim474.jpg/][/url]Haaa... şimdi analdım böcüğü böcük derken içindeki süzülmemiş çay parçalarınımı diyon yaf yamyam abi Valla bende bi an böyük diyince seni hakiki YAMYAM sandım ha...
Çay dediğin böyle böcüklü olmalıdır.
Hatta yanında ikram edilen çörekler de görüldüğü gibi böcüklü olmalıdı
Kapalı Hesap
771 mesaj
Haaa... şimdi analdım böcüğü böcük derken içindeki süzülmemiş çay parçalarınımı diyon yaf yamyam abi Valla bende bi an böyük diyince seni hakiki YAMYAM sandım ha...Böcük dediği heralde susamlar. Namı diğer "küncü" ler...Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 28 Nisan 2012 23:55