sayın ustalarım.bilgisayarı açarken bilyorsunuz ki en sonda hoş geldiniz mesajı çıkar.ve bilgisayar açılır.
bende çıkmıyor.ve aşağıdakı yazı çıkıyor
/??/C:windows/sydtem32/Partizan.RRI
yardımcı olmanızı rica ederim
sayın ustalarım.bilgisayarı açarken bilyorsunuz ki en sonda hoş geldiniz mesajı çıkar.ve bilgisayar açılır.
bende çıkmıyor.ve aşağıdakı yazı çıkıyor
/??/C:windows/sydtem32/Partizan.RRI
yardımcı olmanızı rica ederim
:)herkez açılışta bunu kaldırmak ister(zamandan kazanmak için),sen ise nasıl geri getiririm?Boş ver bırak olmasın:),forum neler gösteriyor:)
not:Forumda <<Hoş Geldiniz>> yazısını nasıl kaldırabilirim?diye bir aratırmısın:)bak kaç sonuç bulacaksın.
syd değilde sys olsa gerekir,yani system32,bu mesajın ne anlama geldiğini bilmiyorum.Klavyede "S" ve "D" harfleri yan yana old.için S yerine D'ye basmışsın:)
Partizan.RRI da bana rootkit gibi geldi..Antivirüs taramasından geçirmeni öneririm..
Bana da sanki virüs bulaşmış gibi geldi CU_GS7. 'Partizan' gibi bir kelime bu konuda şüpheleri arttırıyor.
viking20:)herkez açılışta bunu kaldırmak ister(zamandan kazanmak için),sen ise nasıl geri getiririm?Boş ver bırak olmasın:),forum neler gösteriyor:)doğru kardeş.orada yalnış yazmışım.d yerine s olacaktı.eğer bu bir problem değilse o zaman hoşgeldiniz mesajı olmasın.
not:Forumda <<Hoş Geldiniz>> yazısını nasıl kaldırabilirim?diye bir aratırmısın:)bak kaç sonuç bulacaksın.
syd değilde sys olsa gerekir,yani system32,bu mesajın ne anlama geldiğini bilmiyorum.Klavyede "S" ve "D" harfleri yan yana old.için S yerine D'ye basmışsın:)