Arkadaşlar merhaba
benim pc de vista vardı bazı sebeler nedeni ile xp ye geçtim...vede 3gün önce xp yi formatlamak zorunda kaldım daha sonra xp yi formatlıyalı 1gün olmustiki sorunlar çıkmaya başladı...neyse soruna gelerim
ben pc yi açıyorum gayat temiz bir açılıs gayet hızlı ama tam Hoşgeldiniz ekranına gelio biraz beklio ve makina kendine res tart atıyoo bu sorun son 2 günde 2 defa oldu sizce niciin böyle oluo
Hoşgeldin Ekranında Restart
Ramlerinizden kaynaklanan bir problem olabilir.İmkanınız varsa farklı ramlerle sisteminizi yeniden kurmanızı tavsiye ederim.
öncelikle yardımın için teşekkürler senin gibi bende önceden ramlerden kaynaklanan bir sorun gibi dişündüm ama daha sonra windows u çalısan en son ayarlarına geri dön yaptım düzeldi benim kafamı bu karsıstırdı pc temiz kaspersky ile tarattım..az önce bi arkadaşa sordum kayıt defterinden kaynaklanıyor olabiir dedii windows a bi onarma çek dedi..sizce olablirmi
Elvise katılıyorum daha cok donanımsal bır sorun gıbı gorunuyor.PSU'nu değişttirip tekrar kullanmayı denersen..
bence de psu yetersiz geliyo olabilir
Cevaplar için Teşekkürler arkadaşlar...
Hoş geldiniz yazısından sonra açılmıyorsa 2 seneçenek var
ya sistemin çökmüş yada ramların bozuk
siteminin sağlam olup olmadığını anlamak için bi güvenli modda açıp dene
Vistada düzgün çalıştığına göre donanımsal bi sorun olmamalı. Bence yazılımsal bi sorun.Windows' güvenli kipte açmayı dene. Bi de Format attıktan sonra ne gibi programlar yükledin.Eğer windows güvenli kipte çalışıp normal kipte çalışmıyosa xp cd si ile onarmayı dene.