bilgisayarımı bazen açıyorum (son zamanlarda çok sık olmaya başladı) hoşgeldiniz deyip reset atıyor bazen masastü gözüküyor ama ögeler yok orda reset atıyor donanımsal mı yoksa yazılımsal bi sorun mu çözmüş değilim ama yazılımsal pc açılırken kendini zorlamayıp rest çekiyor sanırım lütfen yardım edin şimdiden tşkler...
Hoşgeldiniz ve reset
Büyük ihtimalle ramler yüzünden, böyle enteresan hatalar olabiliyor.. Önce format at eğer aynı hata olursa Ramleri kontrol et doğru çalışdıklarından emin ol, görev yöneticisinden bilgisayar boşta iken cpu ne kadar kullanılıyor ve ramler ne vaziyette bir bak.. Eğer aynı hatalar devam ederse yeni ram al yada bir bilgisayarcıya götür..
Büyük ihtimalle ramler yüzünden, böyle enteresan hatalar olabiliyor.. Önce format at eğer aynı hata olursa Ramleri kontrol et doğru çalışdıklarından emin ol, görev yöneticisinden bilgisayar boşta iken cpu ne kadar kullanılıyor ve ramler ne vaziyette bir bak.. Eğer aynı hatalar devam ederse yeni ram al yada bir bilgisayarcıya götür..cpu kullanımı 0-20 arasında değişior ama genellikle 0-1
Kesin birşey söylemek zor ama ısı problemi de olabilir
ısı problemi olsa açıldıktan sonra saatler sonra da rest atar ben açtıktan sonra hiç bir problem yok istedigim kdr uğraşırım ama açmak çok zor oluo :/
ayrıca bazen de mavi bi ekran çıkıyor ve uygulama düzgün olarak başlatılamadı diyor acaba açılış programları çok fazla ondan mı oluyor :S
açılış programlaryla alakası binde 1 ihtimal .
sorun ramlerde olsa hiç açılmaz yada görüntü gelmez
bios'a girip bi bak bakalım o.c varmı yada fazla voltaj verilmişmi. işlemci, ekran kartı ve power fanını izle bakalım birde açarken çalışıyorlarmı.