arkadaslar benim sorunum hoşgeldiniz ekranı eskisinden daha uzun süre ekranda kalıyor.eskiden daha kısa zamanda geciyordu o yazı şimdi onu nası eski haline getirebilirim yardımlarınız şimdiden teskkürler.
hoşgeldiniz
Windowsun hiçbir zaman ilk kurdugun kadar hızlı olmaz.Programlar ve değişik uygulamalar yukledikce windowsun acılma suresi uzar.
Arkadaşlar doğru söylemiş. Windows keşke ilk kurulduğu gibi süratli açılabilse. Ama siz, yani hepimiz, yeni yeni programlar kurdukça, windows giderek hantallaşıyor,şişiyor ve açılış süresi de malesef uzuyor. Bu sorunu acaba Vista'da aşabilecekler mi merak ediyorum doğrusu.
vistayı bi an önce gelsin o zman ama çok pahalı bi işletim sistemi olcak.korsanı cıkarmı acaba? artık mavilerden bıktım vistaya gecmeyi düşünüyorum.eger korsanını bulursam:)
bekleyin ben şimdi halladecem; yazdıklarımı sizde uygulayın.yazdığımı uygulayınca hoşgeldiniz yazısını 1 sn ye bile ayarlıyacaksınız.Hazır mısınız?
bilgisayarım sağ tık,sistem sekmesi,başlangıç kurtarma(ayarlar),sistem başlangıcı burada sadece üstteki check i oynayın altttaki sorun çıkarabilir başınıza.