host + domainim var ne önerirsiniz

Fatih Kara
27-03-2010, 14:49   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
39 mesaj

arkadaşlar hosting + domainim var yeni aldım. forum kurmak istedim ama artık çok baydı. her yer copy/paste ile kasılmış konularla dolu. hatta artık botlar var. Geçenlerde bir forum gördüm 4bin konusu 20 üyesi var. blog için özgün bişeyler veya bişeyler anlatmak gerekli.. örneğin oyun yorumları film hakkında bilgiler vs.

Sizce sitemi nasıl kullanabilirim. fikir verebilirseniz sevinirim.

alper8118
27-03-2010, 16:14   |  #2  
Yıllanmış Üye
553 mesaj

illegal her türlü şeyi koy site manyak hit yapar xd ""elbette böle diemem kimseyi suça teşvik etmem""
ancak türkiyede illegal siteleri tonla üyesi var beleş film müzik oyun ;)

Fatih Kara
27-03-2010, 17:57   |  #3  
OP Yeni Üye
39 mesaj

hocam aslında dedikleriniz aklıma geldi ama nasıl olur bilemiyorum. (ç)alıntı yapacak site çok ama sonuçta kul hakkı insan rahatsız oluyor ister istemez.

phpmysql
08-04-2010, 22:54   |  #4  
Taze Üye
15 mesaj

oyunlar hakkında bi site yapabilirsin  örnegin yeni bi oyun cıkacak diyelim onun hakkında araştırıp oyun şirkete ne kadara mal oldugunu nasil ortamlarda yapildi nelerin kullanıldıgı oyunun denemeleri ve hangi donanimlarla nasil bi performans alabilecegini ve oyun için şirket çalısanlarının ve satıcılarının görüşleri faln filan diye gider bence cok iyi üye toplarsın ve eminol sayende bazı oyuncular yaptıgın bu işle orjinal cd alma yoluna gidecekler bence düşün istersen