HotFile yeniden davalık oldu!

CHIP Online
12-02-2011, 18:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

RapidShare'in en büyük rakibi HotFile'ın başı dertte... İşte dev siteyi bekleyen büyük tehlike...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/hotf ... lik-oldu_25231.html

Resimlerle: Ücretsiz 25 farklı dosya sunucusu!

Amerika Sinema Filmleri Birliği(MPAA) Hotfile'a dava açtı. Hotfile "dijital dolap" hizmetine geçtiğinden beri bu gördüğü ilk dava.

HotFile'ın, iki yıldan az bir sürede dünyanın en çok ziyaret edilen 100 sitesinden biri haline geldiğini belirten Daniel Mandil, bunun nedenini dijital hırsızlığa bağlıyor; "Hotfile hergün MPAA üyesi şirketlere karşı yapılan binlerce hırsızlık olayından sorumludur."

Dijital dolap hizmeti adı altında, korsana teşvik edildiğini belirten MPAA buna kanıt olarak Hotfile'ın en güncel dosyaları yükleyen kullanıcılara ödüller dağıtmasını gösteriyor. En güncel dosyalar da telif hakları gizli olan birçok içerik oluyor.

MPAA zararların karşılanmasında ve sitenin bu özelliğini kapatmakta kararlı gibi görünüyor.

Tüm konu: HotFile yeniden davalık oldu!

Resimlerle: Ücretsiz 25 farklı dosya sunucusu!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: HotFile korsan içeriği destekliyor mu?

MystCrose
13-02-2011, 01:20   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
203 mesaj

bence bu tip bir durumda kendilerini savunabilirler. çünkü ovh dahil bi çok sunucu ip leri banlıdır dosya cekemez ve yukleyemezler . ayrıca tabikide işin ucuna bir ödül koyucak bu korsana teşvik değil sitenin tanınması ve kullanılmasına teşviktir.

ahmetyavuz
13-02-2011, 13:45   |  #3  
ahmetyavuz avatarı
Yıllanmış Üye
163 mesaj

adamlar korsana teşvik etse sunucularında bulunan müzikleri film linklerini silmezlerdi.? adamlar korsanı destekleseler başlarını büyük belaya sokacaklarını bilirler.

brnonat
13-02-2011, 14:19   |  #4  
Yıllanmış Üye
223 mesaj

Bu adamlar sitenin kapanma riskini göze almazlar. O yüzden hiçbir şekilde destek falan vermezler.

çizo
13-02-2011, 20:38   |  #5  
Yeni Üye
26 mesaj

üstü kapalıda olsa her dosya paylaşım sitesi mutlaka kazancının büyük kısmını korsan paylaşımdan sağlıyor. Bunun hotfile, rapid hiç biriyle ilgisi yok. Hatta hepsinde teşvik var denilebilir yüklediğiniz dosyanın indirilme sayısına göre derecelendirilip ödüllendirildiğiniz oluyor bu korsana teşvik değilde nedir ki ?

xxnusxx
13-03-2011, 23:21   |  #6  
Taze Üye
1 mesaj

slm arkadaşlar bu 10 gün civarı bütün forum ve flim indirme sitelerini araştırdım  indirme linlerini birçok hotfile iken hepsi silinimiş başka indirme linkleri var benim sorumu şu ben 2.5 ay önce hotfile premum aldım 1 yılık tam 90 tl ben bir çok flim program ve müzikleri rahatlıkla indiriridim ama şimdi bakıyorum flim indirme linkleri hiç hotfile yok şimdi verdigim 90 tl boşamı giti acaba ben nasıl bu sorunu halederiz paramızı geri alma gibi bir yol olurmu