Selam arkadaşlar bilmem sistemle alakası varmıdır ama XP Prof- kullanıyordum şimdi Vista 64 bit kullanıyorum yine aynı. Hotmail kullanıyorum. E-Mail ime gelen her hangi bir mesaj sürekli ikili üçlü dörtlü geliyor ben zannediyorum hepside ayrı ayrı açtığımda hepside bir tane yani aynı mesaj bunun bir ayarımı var acaba bilenlerden yardımını rica ediyorum. Saygılır
Hotmail adresime gelen E-Mailler hep çift geliyor
konuyu biraz daha açarsan sevinirim herhangi bir pc'den hotmail hesabına girdiğinde mesajlar birden fazlamı görüyorsun yada belirli kullandığın bir mail programın mı var..
eğer browser'dan herhangi bir pc'den girdiğinde de bu sorunla karşılaşıyorsan bu senin pc ile alakalı bir sorun olmadığı anlamına gelir.. aklıma gelen ilk şey...örneğin hotmail'de mesajlarını başka mail hesaplarına iletebiliyorsun onun ayarlarına bir bakmanı tavisye ederim... iletilecek mail adresi olarak normal kullandığın adresi yazmış olabilirsin diye düşünüyorum..
ama kendi tezimi çürütecek bir bilgide war..bu hizmette mailler başka bir adrese iletildiklerin normal adresten silinirler sürekli iletse bile normal şartlarda bir mail gelmiş olması lazım...ama yinede kontrol etmekte fayda var.. :D
yardımınıza teşekkür ederim ama sizinkini ben hiç anlamadım daha karışık geldi benim üstteki yazdığımı iyi okuyun lütfen deyişik bir cevap yazamıyacağım yazsamda aynısını yazarım eyer ayarlara gireceksem nerden nasıl benim kullandığım her şey Türkçe olarak kullanıyorum teşekkür ederim
opppss harbiden okudum biraz karışık yazmışım idare et daha sabah kahvesi içmedim normaldir...
--şimdi maillere bakmak için herhangi bir yazılım kullanıyor musun.. outlook express yada ona benzer bir program ilk sorum bu..
-- ikincisi www.hotmail.com adresine girip yada msn'in mail sayfasına giden bir tuş war oraya tıklayarak hepimizin kullandığı gibi mi bakıyorsun mail hesabına ikinci soru bu...
dedimya hotmail kullanıyorum MSN den giriyorum veya www.hotmail.com danda girsem fark etmiyor aynısı en güzel örnek mesela sizin şimdi benim yazıma verdiğiniz cevap benim adresimede geliyor ama iki tane geliyor sanki siz iki tane ayrı cevap yazmışınız gibi ama bir tane cevap ikisinide açıp bakıyorum tek cevap bilmem anlatabildimmi
Sadece E-Mail hesabı açarken verdiğim ikinci adres var hani bir hata olduğunda şifreyi falan unuttuğunda oraya gelsin diye ikinci adres veriyorsunya başka yok birde o ikinci adresle ne alakası varki anlamadım çift gelmenin
denedim tek bir tane geldi kendime.
ama sizden tam beş tane birden geldi bu sefer
walla kardeş garip bir sorun aklıma çözüm gelmiyor... uçuk bir teklif sunacam kabul edersen tabii mail hesabının şifresini geçici olarak değiştir. mesela 12345678 yapabilirsin... mail adresini ve geçici şifreni özelden at birde ben burdan kontrol edeyim..bana güveniyorsan tabii...ama 15 dakika sonra servise çıkacam bilgin olsun sırf bu sorun için bekliyorum...
saol kardeş güven meselesi deyilde gizli birşeyim yok ama bir sürü tanıdıkların adresleri var bir kelek durum olur karizmamız gider teşekkürler sanmıyorum birşey yapacağınızı dediklerinizin hepsini yaptım zaten yinede yardımınız için teşekkürler başka forumlarada yazdım bakalım oralardan ne haber gelecek saygılar
ok kardeşim ama garip bir sorun kendi mail adresine attığında bir tane gelmesi başkası gönderince 5 tane gelmesi durumu daha önce görmedim göreninde çıkacağını sanmıyorum...ama çözüm bulursan burayada yaz mutlaka acayip merak ettim..