hotmail benzersiz id

iclturkey
01-10-2010, 19:24   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
29 mesaj

Merhaba ben hotmail adresimin ne alternetif epostasını biliyorum ne de gizli cevabını.ama elimde benzersiz id numaram var bi ara saklamıştım.
bu benzersiz id ile neler yapabilirim bilenler varsa yardımcı olabilir misiniz
teşekkürler...

iclturkey
01-10-2010, 20:12   |  #2  
OP Yeni Üye
29 mesaj

.

Son Düzenleme: iclturkey ~ 01 Ekim 2010 20:14
Rlsr
01-10-2010, 20:58   |  #3  
Rlsr avatarı
Yıllanmış Üye
235 mesaj

http://help.live.com/help.aspx?p ... iqueid.htmBenzersiz kimliğiniz hakkında   Benzersiz kimlik (tanımlayıcı), kayıt sırasında Windows Live tarafından size atanan 64-bit bir sayıdır. Windows Live, benzersiz kimliğinizi bir tanımlama bilgisi içinde bilgisayarınızda depolar.
        Windows Live ID  (      Windows Live Hotmail ve Windows Live Messenger gibi Windows Live programlarında ve hizmetlerinde; Xbox LIVE, MSN ve Office Live gibi Microsoft hizmetlerinde ve Windows Live ID logosunu gördüğünüz her yerde oturum açmak için kullandığınız e-posta adresi ve parola.)  gerektiren bir sitede veya hizmette oturum açtığınızda, Windows Live, farklı zamanlarda yapılan ziyaretlerde sizin aynı kişi olup olmadığınızı belirlemek için bu benzersiz tanımlayıcıyı şifreleyip siteye gönderir. Siteler, siteye her döndüğünüzde ayarlarınızı ve tercihlerinizi saklamak için benzersiz kimliğinizi kullanabilirler.
                Hesabınızı kapatmanız halinde, Windows Live benzersiz kimliğinizi yeniden kullanmaz. Yeni bir hesap açtığınızda yeni bir benzersiz kimlik verilir.
        NotWindows Live ID gerektiren bir site ve hizmette oturum açabilmeniz için bilgisayarınızda bu tanımlama bilgisine izin vermeniz gerekir. Daha fazla bilgi için bkz. Bir web sitesine veya hizmete oturum açamıyorsunuz.

böyle diyor galiba kullanılamaz şifre değiştirirken...

iclturkey
01-10-2010, 21:19   |  #4  
OP Yeni Üye
29 mesaj

evet internette baya araştırmıştım.bunu da bulmuştum teşekkürler yine de.bence de başka bir işe yaramıyor :(

Rlsr
09-10-2010, 10:25   |  #5  
Rlsr avatarı
Yıllanmış Üye
235 mesaj

şifreni falan unuttuysan bunu başka yolla da değiştirebilirsin... sonuçta kendi bilgisayarından giriyorsun... amacını anlatırsan yardımcı olabilirim