msn yi bilgisayarıma bi türlü yükleyemiyorum 2894 hata kodu veriyor..yeni format attım bi kez çalıştı ondan sonra çalışmıyo...yenisini her yüklediğimde bu hatayı veriyo yardımcı olabilcek varmı
hotmail şifremi unuttum ve gizli sorunun
- 1
- 2
ya ben hiçbişey anlamadım ben gizli soruyu hatırlamıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum..lütfen bana yardımcı olun!!!
arkadaşlar bende şifremi unuttum ama gizli sorumuda hatırlamıyorum lütfen bana yardımcı olun
YA ARKADASLAR MSNE TEKRAR GİDİN DİYOSUNUZ GİREMİYRUM Kİ NASİL GİDİYİM
merhaba parolamı ve gizli sorumu hatırlıyamıyorum yardımcı olun bulabilmem için
arkadaşlar arkadaş zaten msn sini açabilse o işlere gerek yok adam şifresini unutmuş msnyi açamıyor şifresi açamadığı adrese gidiyor zaten
arkadaşlar aynı sorun bende de var. önemsiz diye açtığım bir msn adresimi daha sonra işyerimde kullanmaya başladım. ama önemsemeyerek açtığım için gizli yanıtımı sallamıştım. alternatif e-posta adresi de eklememiştim. uzun bir süre kullanmadım. şifresini unuttum ve şimdi o msn de kayıtlı önemli bazı kayıtlara ulaşmam gerek. ama açamıyorum. sanırım bunun bir çözümü yok ama yine de yazayım dedim. eğer bir çözüm varsa lütfen yardımcı olurmusunuz. çok ihtiyacım var buna. şimdiden teşekkürler. sağlıcakla kalın
Benim de başıma gelmişti;üzerine 1 bardak soğuk su içtim. :)
arkadaşlar face hesabıma şifremi yazıyorum eski bir şifre girdiniz diyor değiştirme zamanı 20 ocak 05:08 ben o gün girmemiştim e postadan halletmeye alışıyorum ama şifre yanlış diyor güvenlik sorusunu giriyorum yanlış diyor .....
lütfen birisi yardım etsin teşekkürler....
- o verdiğiniz adrese giriyorum windows live ID veya msn messenger onları seçtikten sonra ingilizce bişi gelmiyorki gelen şeyinde altta resmi var lütfen yardım edin .....
hiç uğraşma onlara mail at bi form var onları doldur gönder.onlar bakıyor verdiğin bilgiler tutuyosa sana şifreni gönderiyorlar.. cvp için hangi adresi verirsen oraya atıyorlar..
Krdşm aynı sorun bendede var sana face adresımı wersemde yardımcı olsan olurmu
qualman456@hotmail.com eklersen sewınırım ıyı qunler...
- 1
- 2