arkadaşlar hotmail adresim ingilizce ve ben bunu türkçe yapmak istiyorum...yardım ederseniz sevinirim...
hotmail türkçe yapma
Hotmail hesabının içindeyken
aşağıdaki linki adres çubuğuna yapıştırın ve enter’ a basın.
3a95b41e8ad40fe2a362bee4827517dc&_lang=tr
kullanım şartları Türkçe olarak açılacak.
"kabul ediyorum" butonuna tıklayın
sonraki sayfalarda "devam" butonlarına tıklayın.Bu kadar işte güle güle kullanın...
*** Alıntıdır "özmena forumdan" denemedim mesuliyet kabul edilmez....
Selam arkadaşlar masaüstüme bi resim yapıştı ve açtığğımda açılmıyor silmeye kalktığımda silinmiyor sağ tuş yaptığımda önizleme , düzenle , yazdır , birlikte aç ve gönder çıkıyor bunu silmke için ne yapabilirim
ad-aware spyware doctor ve virüs programlarıyla bir tara hele
Keşke arkadaşın konusunda değil de yeni bir konu açarak sorununu dile getirseydin.
Sanırım senin masaüstüne web öğesi yüklenmiş. Masaüstünde sağtikla özelliklere gir. Üstte masaüstü sekmesine geç Masaüstünü özelleştir e tıkla. Yine üstte web sekmesine geç ve orada gördüğün tüm öğeleri sil.
Bu işlemle yapamazsan sana bi zararlı bulaşmış olabilir. Ozaman da asimileci nin dediğini yapmalısın
selam chemucit kusura bbakm kardeşim çok aceleydi ondan senin konundan yazdım
chemucitarkadaşlar hotmail adresim ingilizce ve ben bunu türkçe yapmak istiyorum...yardım ederseniz sevinirim...tam hatırlayamuyorum ama sitenin sağ üst tarafında settings diye bir yazı olmalı bunu tıkla ardından gelen sayfadan language sekmesinden türkçeyi tıkla ve sayfanın alt kısmından onayla tükçe olacaktır(sayfaya şu anda bakamadığım için birebir hatırlayamıyorum kusura bakma)