Kendimi asla övmüyorumm!!!
Hotmail ve Facebook hesaplarım çalındı
- 1
- 2
Zaten hackleyen insan olmadığınızı nerden bileyim? :S
Arkadaşınım, şaka vs. yazan siz değil misiniz? :S
Ya da bilişime gitmişsin hemen diye? :S
dosya göndermedende rahatlıkla alınıyor msn bu işi yapan bir arkadaşım var hatta ben yapmasını bilmiyorum bana sormayın geçende bu arkadaşım şakasına modemime girmişti ve bana dua et pc yi yakmadım dedi iyi birisi aslında
modemden değil pc ne sızıp anakartını hard diskini falan yakabilirim diyor bence yapar istese ama arkadaşı olduğum için yapmıyor
inanmassan inanma swat adam yapıyor işte
Mertcan, arkadaşım teşekkürler. Tekrar haclendim sandım dün gece. Ancak zaten hacker olacak vatandaş korkup şifreleri geri vermişti. Yine de tekrar tekrar teşekkürler.
Tamam liberty msn adresimi gönderdim sana eklesin yada sen ekle çokludan konuştur bakalım gönderdiği dosyayı'da açıcam ve bunuda bir bir video ile kayıt altına alıp ibrete alem olsun diye yayınlıcam =) Haydi bakalım varsa o kadar erkeklik bekliyorum o arkadaşını , bu işler lafla olmaz icraatla olur.tamam abi ekledim seni arkadaş açtığı zaman seni konuşmaya alcam yanlız iş bittikten sonra beni engellemessen sevinirim abi
O ordan burdan öğrendiği yada kopyaladığı iki satır koda güveniyorsa bende bilgime güveniyorum..
Evet, adramiti haklısın. Başka yöntemler de bilmeme rağmen kolay bir yolla buldum. Ezgi ye önerim gizli sorusunu ve şifresini değiştirmesi, iyi bir güvenlik yazılımı kullanması ve bilmediği dosyaları msn üzerinden almaması. Ayrıca bilmediğin kişilerle de msn de muhattab olma.
Olay çok farklı. Bi arkadaşımın, çok yakın bi arkadaşımın msni hacklemiş, benim haberim yok. Onun adına konuştu benimle. Ayrıca gizli soru, şifre, 2. msn vs değiştirdim.
@ezdermirci
Şifren de Rakam, Harf, Noktalama İşretleri Kullanarak Strong Bir Şifre Belirleyebilirsin. Ayrıca Gizli Sorunu da Sıradan Sorulardan Yapma Kendine Özgü Bir Soru Yap ve Cevapla Alternatif Mail İle Kullanlandığın Maili Desteklersen Senin İçin Daha İyi Olur ve O Alternatif Mailinin Şifresiyle Normal Kullandığın Mailin Şifreleri Aynı Olmasın Buda Dikkat Et.</st
Her Hesabınızın Şifreleri Farklı Olmalıdır ki Yarın Bugün Mailiniz Çalındığında ve O Çalan Kişi Hakkınızda Az da Olsa Bişiyler Biliyor İse Diğer Hesaplarınızıda Ele Geçirir.
Çok Kişide Görüyorum Bir Mail İle Nerelere Kadar İniyorum Eğerki Şifreleri Aynı İse
Bu ne yaa, oyuna döndü. :S Tekrar çalındı. :S
Bu ne yaa, oyuna döndü. :S Tekrar çalındı. :S
Tekrar çalındı. :S Oyuna döndü yaa. :S
Ayrıca bu kez bilgiler de değiştirilmiş msndeki.
Bazı arkadaşlarımız yardımcı olmaya çalışmışlar.
''Msn Hack '' diye bir şey yoktur !
Şifrenizi çaldırırsanız bu çaldırmış olan siz kullanıcının suçudur.
Gizli soru yanıtı , e-posta sıfırlama yönergelerinin işleneceği alternatif e-posta adresi vb. bilgileri unutursanız ihmalinizin suçuna katlanmak zorunda kalırsınız.
Bahsini ettiğiniz üzere ; Eğer şantaj veya tehdit olduğunu dile getiriyorsanız, yazışma kaydını buraya değilde, döküman olarak savcılık kanalıyla yasal olarak hakkınızı arayınız.
Konunun daha fazla uzamaması için kapatılmıştır.
- 1
- 2