Hotmaili 250 MB yapın

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Eyüp Korkusuz
27-01-2005, 11:21   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,077 mesaj

Bu güne kadar ileri seviyede kullanıcılar hep kendi anlayacakları dilden Hotmail kotasını yükseltmenin ve dili Türkçe yapmanın yollarını yazdılar. Ama İnternet sadece ileri seviyeli kullanıcılardan meydana gelmiyor. Ben en basit şekilde neler yapılacağını en küçük detayına kadar anlatmaya çalıştım. Önce okuyun. Dikkat edilmesi gereken yerlerde hata yapmadan geçmeye bakın. Hata yaparak geçerseniz başarısız olursunuz.KahkahaKahkaha

Sevgili Chip üyeleri özellikle grup içindeki Hotmail adresi olan arkadaşlar 2 Mb kotaları olduğu için ikide bir Bouncing durumuna düşüyor. Kotanız yükselince bu durumdan da kurtulacaksınız.Gülümseme

Şimdi önce iyice okuyun ve sonra işleme başlayın.

Hotmail Adreslerini Önce Türkçe ve 25 MB yapalım. Hotmail de birkaç gün içinde 250 MB’a yükseltsin.

Yapacaklarımız sırasıyla aşağıda belirtilmiştir.

1.- http://www.hotmail.com sayfasına adresimizi ve şifremizi yazarak login oluyoruz.

2.- Burada sağ üstte “Option” bölümünü tıklıyoruz. Eğer Hotmail dili İngilizce dışındaysa Burada “Language”dan İngilizce’yi seçin.

3.- “My Profil”i tıklayarak Ülkeyi “United States” yapın. Daha sonra Eyaletlerde Florida’yı seçerek zip kodu 33332 yapıp alt pencereden “Update” butonuna basın.

4.- Gelen mesajları evet deyip geçin.

Şimdi en önemli bölümlere geliyoruz. Bu bölümlerdeki seçenekleri çok iyi okuyup uygulayın.

5.- Burada Çok Dikkat Lütfen: “Option” penceresi tekrar geldiğinde adres penceresine şu adresi kopyalayıp yapıştırın ve Enter’a basın.

6.- “Close Accounts” Gelen pencerede “Close My Account” butonuna tıkla.

7.- “Confirmation of Closed Account” penceresi geldiğinde tekrar http://www.hotmail.com a tıklayıp bağlanın.

8.- Burada Hotmail’den sildiğiniz mail adresinizin kullanıcı adını ve şifresini yazarak tekrar girin.

9.-Congratulation başlığı altında açılacak pencere altındaki “Activate My Account” butonuna tıklayın.

10.- Burada Çok Dikkat Lütfen: Açılacak sözleşme penceresinde, altta I Accept butonuna sakın tıklamayın. Üstteki adres satırına hiç dokunmadan, adresin en arkasına hata yapmadan şu kodu girin. Unutmayın adresi silmiyorsunuz. Adresin tam arkasına ilave ediyorsunuz.

&_lang=tr

Yukarıdaki  bu kodu, adres satırının tam arkasına doğru biçimde yazdıktan sonra, adresi seçili yapın ve entera basın. “I Accept” butonuna sakın tıklamayın.

İşlemi doğru yaptığınızda, sözleşme penceresinin Türkçe’ye döndüğünü göreceksiniz. Şimdi alttan “Kabul Ediyorum” butonuna tıklayarak, gelen pencerede de hiçbir kutuyu işaretlemeden Devam butonuna tıklayarak geçin.  Tekrar Devam butonuna tıklayın.

11.- Artık Hem Hotmail dil seçeneği Türkçe, hem de mail kotanız 25 MB oldu. Birkaç gün sabırla Hotmail’in kotanızı 250 MB yapmasını bekleyin.

Varsa diğer Hotmail adreslerinizi aynı işlemlerle güncelleyebilirsiniz.

theironman
27-01-2005, 11:55   |  #2  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

ellerine sağlık eyüp

shehsuvar
14-02-2005, 12:41   |  #3  
Yıllanmış Üye
779 mesaj

+1

canerkaraman
17-02-2005, 19:24   |  #4  
Yıllanmış Üye
119 mesaj

çooook teşekkürler

bymetin
18-02-2005, 19:49   |  #5  
Yeni Üye
21 mesaj

cok teşekkürler inşallah sorun olmaz bu işlem bi aralar olmuşdu ama sonra geri almışlardı amerika ama saolun

b_u_r_a_k
18-02-2005, 22:06   |  #6  
Yıllanmış Üye
266 mesaj

yok sorun olmuyor.ben 1 aydır gordugum herkese yaptırıyorum.2 gun once bir arkadasa yaptık.yani hala calısır durumda..