HotSpot Manager programının İLGİNÇ özelliği

ECHELON_
12-05-2009, 21:34   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,644 mesaj

chıpten indirdiğim hotspot manager kablosuz ağları tarayan ve hangilerinde şifre hangilerinde yok bunu bulan programın ilginç ve komik bir özelliği var kablosuz ağ kullanan komşularınız varsa onları bu özellikle çıldırtabilirsiniz bu program masa üstünde çalışırken kapatırsanız çevrenizdeki tüm kablosuz ağlar kopuyor sizinkide dahil önce bana raslantı gibi geldi ama listeyi açıp hot spotu aç kapa yapınca diğerlerininde benimde bağlantım koptu tekrar bağlanmak zoruynda kaldım.

tabi bu durum modemden modeme değişebilir

almanlar yaptımı her işi iyi yapıyorKahkahaKahkaha

Son Düzenleme: ECHELON_ ~ 12 Mayıs 2009 21:35
setare
12-05-2009, 21:49   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
260 mesaj

ilginç bir programa benziyor.benim kablolu modemim var. ve bilgisayrımda kablosuz ağ adaptörüm yok bu durumda bu program çalışmaz diye düşündüm.
yanlız SCARFACE_ sana bir şey sorayım şifresiz dahi olsa başka birisinin kablosuz ağından internete girmenin sakıncalı olduğu söyleniyor. bu konuda düşüncelerin nedir?

ECHELON_
12-05-2009, 21:53   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,644 mesaj
setare
ilginç bir programa benziyor.benim kablolu modemim var. ve bilgisayrımda kablosuz ağ adaptörüm yok bu durumda bu program çalışmaz diye düşündüm.
yanlız SCARFACE_ sana bir şey sorayım şifresiz dahi olsa başka birisinin kablosuz ağından internete girmenin sakıncalı olduğu söyleniyor. bu konuda düşüncelerin nedir?
evet şöyle bir sakıncaı var eğer şifre koymamışsa modem sahibi, sitemin admini olduğu için eğer hacktende anlıyorsa sana trojan felan gönderebilir. tüm sakıncaı bu diğer sakınca ise o hattının düşünmesi gereken bir sakınca sen netten bir suç işlersen o hattın sahibine giderler polisler sonra senide bulurlar tabi ama biraz zaman alır.

setare
12-05-2009, 22:50   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
260 mesaj

paylaşım için teşekkürler.pci wireless ag adaptörü alsam.çevremde kablosuz ag olup olmadığını adaptör ve bu program yardımıyle ögrenebilirmiyim.gerçi ben müstakil evde oturuyorum büyük ihtimalle olmaz