Rastgele bir kere izledim sonra müptelası oldum bu dizinin. 2 sezonu (1. ve 2. sezon) 3 günde bitirdim :D çok komik bir dizi, 4. sezon hala devam etmekte... takip edenler var mı merak ettim :D
How I Met Yout Mother
Evet.. Güncel olarak izliyorum..
güncel olarak takip etmiyorum, malum baştan yakalayamadık ve güncel takip ettiğim zaten biçok dizi var, buna zaman kalmıyor. ama sezonların indirip tatillerde toplu toplu seyretcem, bende methini çok duydum.
_Neo_Arada sırada baktığım dizilerdendir.zahahhh "suit up!!! ve legendary"gelmiş geçmiş en iyi komedi...
barney stinson
adam tam olarak efsane yaa :D
'Suit Up!'
çok güzel bir dizii en başından beri izlıorum
hatta tekrar tekrar izledigim bolumleri bile var :)
evet kesinlikle mükemmel bir dizi -:P
henüz izlemedim amaizleyeyeim uygun bir zamanda
4. sezon hariç ilk 3 sezon mevcut ama izlemeye üşendiğim dizilerden birisi. umarım kısa sürede başlarım.
5. sezon başladı mı?Başladıysa kaçıncı bölümde bilgisi olan var mı?Takip ediyorum. CBS'te yayınlandıktan sonra internete düşüyor,indirip izliyorum. Bir süredir de İngilizce altyazı ile izliyorum.
5. sezon CBS'te 21 Eylül'de başlayacak. CNBC-E'de de birkaç ay sonra başlar.
Bu arada CNBC-e'de fragmanların arkasında bir müzik çalıyor. Şu fragmanda da var. Aradım aradım bulamadım. Bilen var mı?
mükemmel değil ötesi bir dizi bu!
dizideki karakterler sanki arkadaşınız gibi oluyor bir süre sonra ve her karakterde ayrıca muhteşem tabii barney stinson daha ayrıca :))
en komik bölümleri naked man (çıplak adam :)))))))))))
ve barneyin nasıl barneye dönüştüğünü anlatan bölüm :D
şu anda 5. sezon10. bölüme kadar yayınlandı her salı gecesi yeni bölümü izliyorum dizi izleten siteleri aratın bulacaksınız..
hic gulseiniz yoksa KEMAL SUNAL SENER SEN ILYAS SALMAN VEDE SERI OLARAK HABABAM BASKADA YOK.
Sanırım 8. sezonda sona erecekmiş dizi. Sadece 2 senemiz kalmış yani How I Met Your Mother için. 7. sezonda epey bir ilerleyecek işler, 8. sezon final bölümünde de anneyi görürürüz gibi geliyor. Yalnız 6. sezon finalinde ne verdiniz duygusalı yaaa. Resmen o bakışlarda üzüldüm, duygulandım :)
Dili çok anlaşılır bir dizi olduğu için çok az bile İngilizce biliyorsanız oturun İngilizce alt yazıyla izlemeye kasın. 20 dakikalık bölümler zaten, anlamazsanız sonra Türkçe alt yazıyla yeniden izlersiniz.
8 sezon mu? İyi ya ben 7 sezon sanıyordum mutlu ettin dostoom beni. Şey ya aslında anneyi de baya merak ediyorum fakat dizinin bitmesini de istemem.. Nasıl bir tezatlık bu? eheh
SPOILER: Marshall'ın babasını kaybettiği ve o kaydı bulduğu sahnede ben ağladım! İtiraf ediyorum ahahaha How I Met Your Mother'da ağladım yaaa. Bir de Lily'e neden çocuk istemediğini anlattığı zaman. Rezilim biliyorum :(((888((