HP 6187 wireless sorunu

bufujamal
13-08-2007, 22:53   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

slm uzmanlarım sıze danısmak ıstedıgım bır konu var.
benım bılgısayarımın wireless i birden bire ortadan kayboldu programla ilgili değil sanırım donanımsal.
hp servisine göndermek istemiyorum.
çünkü gönderenler bin pişman bilgisayarın gittiğinden daha köü halde geldiğini ve hatta tamir olmadıgını söylüyorlar.
birde uzun surdugunden sıkayetçiler.
bende uzun sure pc den ayrı kalmak ıstemıyorum ayrıca wireless inden baska bir problemıde yok
bu problemı usb wireless modem alarak çözebiliri miyim
eğer uygunsa hangı modemleri önerirsiniz.
ama illaki servise gönder diyorsanız serviste problemimi çözmezlerse ne gibi eylemlere basvurayım bana bu konuda yardımcı olursanız hepinize minnettar kalırım.
herkese ıyı aksamlarSoruSoru

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 13 Ağustos 2007 23:02
Aras Yurtman
17-08-2007, 15:09   |  #2  
Aras Yurtman avatarı
Yıllanmış Üye
571 mesaj

Nasıl ortadan kayboldu? Biraz daha detaylı anlatırsan yardımcı olabilirim.

Sağ alt köşede kablosuz ağ simgesi yok mu? Ya da HP Wireless Assistant'ta Wireless açık mı gözüküyor?

Borga-x
17-08-2007, 15:32   |  #3  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

Arkadaşım wırelessının dugmesı vardır açma kapama ıcın. Touchpadın onundedir. Foto olsa göstercem. Bılgısayarının ekranın kapattıgında açmak ıcın bır dugmesı vardır ya hanı oralarda WI-FI on off anahtarı da vardır.Onu ON yaparsan sanırım sorun çözülecek

mustafax81
20-09-2007, 23:53   |  #4  
Taze Üye
1 mesaj

slm.Compaq presario f500 model notebook amıstım yaklasık 4 ay önce ve dun kendi halinde kablosuz ağdan internete bağlıyken kablosuz ağ algılayıcı kayboldu.sürücüyü tekrar yükledim fakat ne fayda.yardımlarınızı rica ediyorum.

huscav
22-09-2007, 23:40   |  #5  
Taze Üye
1 mesaj

aynı sorun son bir aydır bende de var casper laptop kullanıyorum sanırım wireless kartından kaynaklanıyor sorun çünki ne vakit kartı laptopun içinde söküp tekrar taksam sorunum halloluyor lakin bir süre sonra herhangi bir sebebten bilhassa wireless düğmesine bassam tekrar sorunum hortluyor bu arada wireless kartım Intel® PRO Wireless 2200 Kablosuz Ağ Bağlantısı acaba yaşadığınız sorundan dolayı tanıdık geliyormu merak ediyorum

bufujamal
29-12-2007, 13:19   |  #6  
OP Taze Üye
5 mesaj

arkadaşlar sorunu çözdüm pc yi servise gönderdim yapamadılar para iadesi aldım yerine xps1330 aldım canavar gibi pc paramın 500 ytl side cebime kaldı.
saygılar.