HP 640C yazıcı kartuşu

mehmetgns
10-06-2006, 14:53   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
56 mesaj

Kartuşun metal şeritlerini kolonyayla temizledim. Mürekkep lekeleri çıktı ama yazıcı hiçbir şekilde yazmıyor. Tecrübeli arkadaşlar sorunun nasıl düzeltilebileceğini biliyosanız bi zahmet...

make-believe
10-06-2006, 15:12   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,836 mesaj
mehmetgns
Kartuşun metal şeritlerini kolonyayla temizledim. Mürekkep lekeleri çıktı ama yazıcı hiçbir şekilde yazmıyor. Tecrübeli arkadaşlar sorunun nasıl düzeltilebileceğini biliyosanız bi zahmet...
Sen mi doldurdun kartuşu ? Ben neler çektim mürekkep püskürtmeli bu yazıcılardan. Bir daha almak mı tövbeler olsun. Neyse konuya dönelim. Şu aşamada sadece mürekkep damlatıyordur kağıda ama yazmıyordur. Yüzlerce kez yaşadım bu durumu. İnsanın eli boya içinde kalır. Havasını tam alamadığımızdan doldururken, akıtır ama yazmaz. Sabırla yazıncaya kadar müsvette kağıtlara deneme modunda yazdır dur... Bir süre sonra yazmaya başlıyor. Sabırlar diliyorum.

Alırsam sadece Laser yazıcı alırım artık.

TuncaBozkurt
10-06-2006, 15:20   |  #3  
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj

ben de lazer alacaktım ama renkli avantajı olduğu için inkjet aldım.renkli lazer lar çok pahalı onun için.

mehmetgns
10-06-2006, 17:41   |  #4  
OP Üye
56 mesaj

Cevaplarınız için teşekkürler ama demek istediğim o deildi. Ben kolonyayla silince herhalde elektrik bağlantısında paslanma oldu(tahmin ediyorum). Kartuş kağıdın üstünde gidip gelmiyo bile. Yani bağlantıyı düzeltmek lazım bence. Bu konuda tecrübeniz varsa bi zahmet...