arkadaslar uzun süre kullanmadıgım yazıcıma hp için üretildigi yazılan mürekkep aldım.Kartusunu çıkardım ve üzerindeki delikte sırıngayla mürekkebi bastım, kagıda deneme yazı çıkarttırayım dedım, yazma işlemini yapar gibi yaptı ama yazmadı nedendir acaba?
aldıgım siya mürekkep,renkli degil yanı, dogru kartusa koyduktan sonra deneme yapptım ama olmadı, acaba bir tarafını silmek falan mı lazım kartusun yada ne yapmam alzım
hp 640c yazıcı problemi
Kartuşu ilk kez mi dolduruyorsun? Uzun süre kullanmadığın için kartuşun üzerindeki gözenekler tıkanmış olabilir. Nemli bir bezle gözenekleri temizlemeyi deneyebilirsin.
ilk kez doldurdum acaba gozenek derken en altındaki bolum mu yoksa yazıcıyla temasının oldugu bolum mu dedıgın yer ?
Kartuşun mürekkebinin çıktığı yer. Yazıcıyla temas eden bölümü.
Yalnız dikkat et fazla bastırmadan temizle.
arkadaşım benimde şöle bir tavsiyem var.bende hp psc 1310 yazıcı kulanıyorum.bu iş benimde başıma geldi.senin sahip olduğun yazıcının illaki bir program cd si vardır.bu program içinde bir yer de.yazıcı kartuşlarını tamizle veya yazıcı kafalarını temizle gibi bir şey olcaktır.bu bir dene 2 dakka yazıcı kafalarını temizleyecektir.ve bununla ilgili bir rapor verecektir.sen bunu bir dene olmassa diğer arkadaşlardanda yardım al.[8)][8)][8)]