hp 7010 notebook

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
ardas
02-03-2005, 15:23   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
18 mesaj

mrb arkadaşlar. hp 7010 notebook almayı düşünüyorum. şu 1599$+ kdv olanından. sizce vereceğim paraya değer mi? aranızda daha önce kullanan var mı? daha önce hp vectra ve 3 masaüstü almıştım 1996 yılında üretildi  pentium 120 mhz. şimdiye kadar power supply dışında bir arızası olmadı ve servisi arızayı garanti belgesini bulamama rağmen düzeltti. bunun dışında bir problemim olmadı. ayrıca işim gereği ben van da oturuyorum. teknik servis konusunda bir sıkıntı yaratır mı? yoksa diğer markaları mı düşüneyim.

fatihferah
02-03-2005, 15:33   |  #2  
Yıllanmış Üye
145 mesaj

Merhaba arkadaşım..Bende daha yeni bir Laptop aldım..
İstanbulda Empati Bilişimden.Sony Vaio VGN-A130B Modeli.
2.5 Milyar fiyatı..
Özellikleri : 1.5Centrino, 512Mb Ram, 2.MBCache Önbellek!
DvdRom/CdrRewrt 40GB Hdd.
Ve estetik (Tasarım) Ödülü aldı bu sene..
Tavsiyem bu olur..SonyVaio Gibi Laptop Yok..
Sadece Hdd'kini Hitachi yada Fujitsudan Alıyor.
Çok iyi alet.Birde meela format olayından kurtuluyorsun.Bu makinede Recowery Wizard programı var.Sistemin çöktüğünde yada bir sorun olursa sistemi yeniden başlatıp Vaio Efectinden sonra F10 Tuşuna basıyorsun ve sistemin aldığın ilk güne geri dönüyor..
Tabiki kişisel tavsiyem..Vaio'dan vazgeçmem..

ardas
02-03-2005, 16:28   |  #3  
OP Taze Üye
18 mesaj

daha önce sony bayiinde çalışmıştım. sony nin televizyonları dışında başka hiçbir ürününü almayı düşünmüyorum. ayrıca sony notebook ların fiyatları daha önce baktığımda çok yüksek gelmişti. ayrıca ben van ın imkansızlıklarla dolu olan bir ilçesinde oturuyorum. bu nedenle sorun çıkartırsa van a gelmem gerekiyor. burada servisini bulabilmem mümkün mü? şimdi inceleme yapıyorum kararımı vermiş değilim mesela sony nin ramleri tek parça olarak mı geliyor? uzun zamandır bilgisayarlara vakit ayıramıyorum kısacası bana hem kısa süreli seyahatlerde kullanacağım hem de canım istediğinde nfsu 2 gibi oyunları oynayabileceğim bir makine lazım . fiyatları yüksek olduğu için uzun uzadıya düşünmek gerekiyor . fikrini paylaştığın için çok teşekkür ederim.

ardas
02-03-2005, 16:30   |  #4  
OP Taze Üye
18 mesaj

ayrıca formatlama olayının olmayışı benim için güzel bir özellik çünkü pc mi en az ayda 1 kez çöktürüyordum aklımdaki modellere ekleyeceğim tşk.

fatihferah
02-03-2005, 17:41   |  #5  
Yıllanmış Üye
145 mesaj

Rica Ederim..Tabiki karar verecek olan sensin..

Banned
08-03-2005, 07:14   |  #6  
Banlandı
28 mesaj

evet guzel notebook ama fıyatı bıraz pahalı www.pcdepo.com da aynı urun 1299 usd