Hp Cd Sürücüsü

Kapalı Hesap (167851)
19-10-2010, 21:41   |  #1  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
390 mesaj

Arkadaşlar Garantili bir HP Compaq 610 var elimde.Geçtiğimiz günlerde cd yazmaması üzerine garantiye verdim.Geldiğinde ise TSSTcorp TS-633m Ata Device diye bir CD sürücüsü İle Karşılaştım.Bu TSSTcorp nasıl bir cd sürücüsü . Çok yavaş çalışıyor.Acaba tekrar yollasammı diye düşünüyorum.Sizce Yollamalımıyım.Birazda şu TTSTcorp hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim.Teşekkürler.

bosluk
19-10-2010, 22:36   |  #2  
bosluk avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 39
1,894 mesaj

O, dizüstünüzün dvd sürücüsünün markası. Genelde Toshiba kullanıyor ama Google'dan baktığımda görüyorum ki Compaq 610 serileri de bu sürücüyü kullanmışlar. HP servisine götürürseniz tekrar iyi olacak, zira ya eski bir firmware yüklü sürücüde (siz güncellerseniz garantide sorunlar yaşanır, servisten isteyin bunu), ya da yine sorunlu bir sürücüyü takmışlar bilgisayarınıza. Servise tekrar gönderme konusunda kararsız kalırsanız da elinizde varsa DL ve R+/- deneme yazdırmaları yapın, bakalım sorunsuz dvd yazabiliyor mu.

moonangel
19-10-2010, 23:23   |  #3  
Yeni Üye
37 mesaj

çok öenmli bir konuya değinmişsin gerçekten ama cevabını bende bilmiyorum.

fatihdw
19-10-2010, 23:33   |  #4  
fatihdw avatarı
Yıllanmış Üye
475 mesaj

TSSTcorp samsung ve toshiba firmalarının optik sürücü işini yapan bir firma benimde iki dvd writer'ım TSSTcorp her ikiside hızlı ve 5 senenin üzerinde kullanıma sahip şu ana kadar ama taktıkları sürücü sıfır bir ürün müdür sağlam mıdır bilinmez