HP Compaq Recovery problemi

guilty_2121
27-08-2009, 22:19   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj

Öncelikle herkese merhaba...
Benim  sorunum biraz karışık görünebilir ama basit olduğuna inanıyorum... Laptopum hp'nin compaq c799tr modeli ve bunun recovery kısmı f11 tuşuna bastığımda bir yere kadar gelip takılıyordu bende kalktım herşeye full format atıp bir süre xp kullandım, ve bir kaç gün önce fazla ısınma sorunları başladı. Laptopu tekrar garantiye vermek için vista home basic cd'si bulup microsoft'u arayarak kendi şifrem ile yükleyebilirmişim buraya kadar hiçbir sorunumuz yok, bu yüklemeyi yaptıktan sonra tekrar recovery oluşturmak istiyorum ve bunun için HP'nin kendi sitesinde HP BACKUP & RECOVERY MANAGER programını buldum ve yükledim(216MB)... güzel güzel kurdum, yedek de aldım fakat f11 tuşu devre dışı kaldı sadece windows ortamından kurtarma yapabiliyorum. tabi bu programın xp için olan versiyonunda recovery cdsi oluşturma yada kurtarma bölümü(hdd'nin bi kısmını keserek yaptığı) oluşturma mevcut... şimdi ben bu f11 tuşu ile bu yedeğimi nasıl çalıştırabilirim?? yada programın vista versiyonunda yanlış yaptığım bir şey mi var bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim...
İyi günler...

fasterdem
28-08-2009, 13:36   |  #2  
fasterdem avatarı
Yıllanmış Üye
404 mesaj

Arkadaşım bende Pavilion kullanıcısıyım.Sanırım PC ilk başlarken ESC ye basarak bazı konfigürasyonları ayarlıyoduk öyle hatırlıyorum.Burdan aynı bios ayarlarında olduğu gibi bi ayar yapacaksın ondan sonra bi sorun çıkacağını sanmam.Kolay gelsin...

guilty_2121
29-08-2009, 04:22   |  #3  
OP Taze Üye
8 mesaj

üzgünüm ama hiç bir işe yaramadı... neredeyse tüm tuşalrı denedim ve öyle özel bir ayar menüsü ile karşılaşamadım:s yine de yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler... bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olun...