HP'den çok gelişmiş depolama çözümleri

CHIP Online
04-01-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

HP, sunduğu depolama seçeneklerini bir araya getirerek bakın nasıl bir çözüm ortaya çıkardı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/hp- ... ozumleri_37922.html

HP sektörde birçok yeni inovasyonu içeren gelişmiş Bütünleşik Depolama Portföyü'nü duyurdu. Yenilenen HP Depolama Portföyü, farklı büyüklükteki işletmeler için ölçeklenebilen tek bir ortak mimari ile depolamada karmaşıklığı gideriyor ve verimsiz süreçleri ortadan kaldırıyor.


HP Bütünleşik Depolama, sanallaştırılmış ortamlar, bulut bilişim ve büyük veri depolama sistemleri için tasarlandı. HP 3PAR StoreServ Depolama, HP StoreAll Depolama ve HP StoreOnce Yedekleme serisinden oluşan bu yeni ürün ailesi ile kurumlara farklı seçenekler sunuluyor.


HP, işletmelere uygun maliyetli depolama seçenekleri sunuyor


Kurumlar, BT bütçelerinin yüzde 70'ine yakınını satın aldıkları, ancak tam kapasite kullanmadıkları veri depolama sistemlerine harcıyor. Öte yandan, sistem yöneticileri onlarca farklı depolama mimarisini yönetmeye çalışıyor. Bu da esnek olmayan ve dağınık bir altyapıya sebep olurken, kurumlar ürün özellikleri ile fiyat avantajı arasında seçim yapmak zorunda kalıyor.


Yeni donanım ve yazılım seçenekleri kurumların hızını artırıyor


2011 yılında, HP, Bütünleşik Depolama çözümlerini duyurduğu zaman, sosyal medya gibi insan kaynaklı veri artışının yanısıra, telekom ile BT sektörünün yakınsaması ve Hizmet olarak BT çözümlerinden kaynaklanan büyük veri depolama ihtiyacını gidermeyi amaçlıyordu. HP'nin Bütünleşik Depolama vizyonu "polimorfik basitlik" olarak adlandırılıyor.


Tüm Konu: HP'den çok gelişmiş depolama çözümleri

Kaynak: www.chip.com.tr