arkadaşlar başlıkta olduğu gib hp deskjet 1050 yazıcım var fakat tarama yaptıramıyorum kartuşların doluluk oranına bakamıyorum bunları yapmaya çalışınca bilgisayarla yazıcı arasında çift taraflı iletişim kurulamıyor yada benzeri bi uyarı çıkıo acill yardım.şimdiden teşekkürler.
hp deskjet 1050
driver nin guncell surumunu indir kur düzeleceğini düşünüyorum kartusun olmasada pc ortamından taramam yapabilirsin...
reis hp nin porgramına gir oradan tarat de oluyor başka bir yolu vara mı bilmi,yorum
veyada başlat porgramlkar hp hp scan de olur kolay gelsin
resimlere bakın öle yorum yapın
Kartuş oranına bakmaya çalınca çıkan uyarının resmi
http://i1107.hizliresim.com/2011/7/11/11696.png
taratma yapmaya çalısınca çıkan uyarının resmi
aygıt yöeneticisinden sırasıyla evrensel veri yolunun içersinde usb yazdırma desteğini ve yazıcınızla ilgili aygıtı kaldırdın yine aygıt yöneticisinden görüntüleme aygıtları kısmından yazıcınızla ilgilil ibareyide kaldırın usb kablosunu cıkarın bilgisayarı yeniden başlatın bilgisayar açıldığında usb kablosunu farklı bir porta takın problem çözülcektir.
eğer olmassa usb kabloyu değiştir yinede olmassa benimle özelden iletişime geç.
aygıt yöeneticisinden sırasıyla evrensel veri yolunun içersinde usb yazdırma desteğini ve yazıcınızla ilgili aygıtı kaldırdın yine aygıt yöneticisinden görüntüleme aygıtları kısmından yazıcınızla ilgilil ibareyide kaldırın usb kablosunu cıkarın bilgisayarı yeniden başlatın bilgisayar açıldığında usb kablosunu farklı bir porta takın problem çözülcektir.şuan yapamıcam ama harfi harfine uygulıcam tekrar problem çıkarsa msj atarım şimdilik ii gecelereğer olmassa usb kabloyu değiştir yinede olmassa benimle özelden iletişime geç.