sevgili dostlar çok acil yardıma ihtiyacım var.
Saat geç oldugu için birkaç saat önce tam pcnin başına oturdum ki (o anpc açık ve ben başka bir odadan geliyorum) pcde pencereler açık,gezineyim derken dondu.Tam da yeni bir müzik açmıştım. Müzik çalıyorama pc cevap vermiyor.Lafı uzatmayayım ben ahali rahatsız olmasın diye güç tuşuna basık tutup kapattım.Kapatmazolaydım. pc windows en iyi yapılandırmayla devam etsin , normalbaşlasın yazılı ekran var ya hani hepimizin bildiği oraya geldi.güvenli kip çalıştırma dahil yapmadığım şey kalmadı. Microsoft windows xp ekranı geliyor ya açılırken onun hemen ardından 1 saniye bile sürmeyen mavi ekran hatası veriyor ve yeniden başlıyor.Ne yazdığını bile göremiyorum. sonra harddiski çıkardım ram i çıkardım wireless adaptörünü çıkardım.Sonra hepsini taktım yerine hatta bios pilini bile kısa süre şase yaptırıp yerine taktım.Biosun resetlendiğini anladım ilk açılışta.Ancak sonuç değişmedi.!!
evde cd yok bende usb den format atayım dedim.önceden hazırladıgım biusb bellek vardı hazırlamış oldugum.Format sayfasında C: ve D:sürücülerinin görünmesi gereken yerde sürücüler görünmüyor.O da ayrıproblem ben ne yapacağım?Çözüm önerisi olan ustaların önerilerinebekliyorum.
pc özellikleri:
xp home
hp intel centrino işlemciye sahip 80gb hdd ide ve 512 mb ram dvd writer...
hp dizüstü pcnin başına gelenler yardım :(
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
22 mesaj