hp pavilion dv6500 laptopuma windows 7 (32 bit) yükledim ama hiçbir yerde driverlarını bulamıyorum sadece ekran kartı driverini bulabildim.
aygıt yöneticisinde ise 'fingerprint sensor' ve 4 tane 'temel sistem aygıtı' yazan bileşeni tanımadığını söylüyor internetten bul dediğim zamansa 3 4 saniye arıyor gibi yapıyor ve bulunamadı diyor. lütfen acil yardım edin (:
iyi günler
hp dv6500 acil yardım ltfn
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Yıllanmış Üye
772 mesaj
merhaba hp sitesine girmeli destek ve suruculer bölümünden windows 7 driverlarını indirmeliisn.Eğer windows 7 driverlaro yok ise windows update ile gelen suruculeri kur derim.Fingerprint sensorun ise windows 7 driverları yok ancak windows vistanın driverı olanlar 7dede kullanılabiliyor.
Üye
59 mesaj
ancak windows vistanın driverı olanlar 7dede kullanılabiliyor.arkadaş haklı vistanın driverları win7de de çalışıyor .onu bi deneyecen olmazsa aramaya devam edecen .yok öyle bilgisayarın win7yle uyumsuz vistayla devam et .xp den vistaya geçiş sorunluydu.ama win7 vistayla aynı temel üzerinden devam ediyor.bu durumda da vista driver larını win7 ye okutacan .olmazsa hp sitesinden win7 driverları bekleeyecen yada bi yerden bulacan(ki buna gerek kalmayacak)