software microsoft windows currentversion app paths/hpQLPG03.exeanahtarına parth değeri yazılamadı diyor. bu anahtara yeterlierişiminiz olduğundan emin olun diyor. bayram oldugundan hp'yi dearayamıyorum lütfen yardım edin
HP F2420 kurulumda arıza alıyorum lütfen yardım
öncelikle cevabınız için teşekkür ederim ancak dediğinizi yaptım yinede olmadı gerçekten işin içinden çıkılacak gibi değil güvenlik duvarlarını kapadım bir ton şey yaptım ama bir türlü olmuyor cd'de sorun olabilir diye siteden yazılımı indirip baştan kurdum yine olmadı :(
o zaman bir de sağ tıklayıp özellikler i açın uyumluluk sekmesinde hangi işletim sistemine göre yazılmışsa o işletim sistemini seçip kaydedin. o şekilde çalıştırmayı deneyin.
Edit: işletim sisteminize uygun olan sürücüyü yüklediğinize emin misiniz?
vista kullanıyorum zaten vistaların hepsinde otomatik olarak xp service pack 2 işaretlenmiyor mu? birde server 2003 falan diye birşey var ama ona tıkladıgımda da sorun hüsran oldu. bir çok şey denedim aa hiçbiri işe yaramıyor çıldırmamak elde değil. insanın yeni aldıgı bir cihazı çalıştıramaması gercekten cok sinir bozucu.
merhaba hp f 2420 all in one yazıcı aldım win xp kullanıyorum. sisteme kurulumu güzelce yaptım bağlantıları kurdum. driverini yükledim ancak printer'e yazdır komutu gönderiyorum çıktı alamıyorum. ayrıca hp çözüm programıda çalışmıyor kurulum tam yapılamamıştır mesaajı veiyor yardımcı olursanız sevinirim. ersan kesici [email=ersankesici@hotmail.com]ersankesici@hotmail.com[/email]