hp ilk kurulumla gelen programlar

cedric22
26-01-2011, 04:15   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj

arkadaşlar hp laptop aldım ve bilgisayarda ilk kurulumla gelen bir cok program var hp support assistant,hp advisor gibi bunlar ücretlimi norton ınternet securıty vardı ücretli sürümüymüş hemen kaldırdım ve diğer hp nin ilk kurulumla gelen  programları ücretlimi oluyor bilgisi olan varsa bi zahmet 

Kapalı Hesap (172709)
26-01-2011, 05:08   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 48
2,757 mesaj
Alıntı: cedric22  
arkadaşlar hp laptop aldım ve bilgisayarda ilk kurulumla gelen bir cok program var hp support assistant,hp advisor gibi bunlar ücretlimi norton ınternet securıty vardı ücretli sürümüymüş hemen kaldırdım ve diğer hp nin ilk kurulumla gelen  programları ücretlimi oluyor bilgisi olan varsa bi zahmet 

(!!!en başta Recovery Dvdisi yapmayı unutma!!!))
norton ınternet securıty vardı ücretli sürümüymüş   genelde 1 - 2 yada 3 denem amaçlı verirler o süre doluncad alman için uyarı verir oda sana kalmış ya alırsın yada bilgisayarından kaldırırsın  artı geniş bilgiyi

hp sayfasına bakarak edinirsin destek sayfasına bakarsan bulursun sanırım .

cedric22
26-01-2011, 05:37   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj
Alıntı: Mr today and  
 (!!!en başta Recovery Dvdisi yapmayı unutma!!!))
norton ınternet securıty vardı ücretli sürümüymüş   genelde 1 - 2 yada 3 denem amaçlı verirler o süre doluncad alman için uyarı verir oda sana kalmış ya alırsın yada bilgisayarından kaldırırsın  artı geniş bilgiyi

hp sayfasına bakarak edinirsin destek sayfasına bakarsan bulursun sanırım .

saol kardeş yok sadece merak ettiğim hp nin bi dünya programı yüklü hp advisor ,support assistant cyberlinkin var power2go,labelprint filan internet faturasıda 80 lira geldi 3 yıldır kullanıorum ilk defa o yüzden ücretli oldugunu düşündüm bu programların