Arkadaş DV6000 NOTEBOOK EKRANKARTI ARIZASI İLE KARŞILAŞIYORSANIZ HİÇ ŞAŞIRMAYIN ÇÜNKÜ HP DV6000 EKRAN KARTI YUKSEK ISIDAN DOLAYI BOZULUYOR AYNI OLAY DV4000 SERİLİ ANAKARTLARDA KASA GENİŞ VE ORANTISIZ OLDUĞU İÇİN CHİP ARIZASINA YOL AÇMAKTA PAVİLLON SERİSİNDEN UZAK DURUN BUTARZ SORUNLAR YAŞAMAMAK İÇİN DV 6000 BİOS UPDATE YAPIN HP KENDİ SİTESİNDEN BU UPDATE İLE CİHAZIN FANI SÜREKLİ DÖNEREK CİHAZIN EKRANKARTININ ISINMAMASINI SAĞLIYOR VE CİHAZINIZ BOZULMADAN KURTARMIŞ OLURSUNUZ DV 4000 CİHAZLARDA TAŞIRKEN DİKKATLİ OLUNMALI KASA ORANTISIZOLDUĞU İÇİN BORDUN İÇİN ESNEMEYECEĞİ BİR ŞEKİLDE TAŞIYIN VE KULLANIN
HP ARTIK KABULLESİN
DV6000 VE DV4000 HATALI ÜRETMİŞTİR GERİ TOPLASIN BİNLERCE İNSANI MADUR ETMİŞTİR
Hp Kınıyoruz
Ben HP Laptop almayı düşünüyorum, Yani almayayım mı şimdi? (Performans, Garanti... Lütfen düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim)
Merhaba Öncelikle şunu söyleyim hp performas ve multi medya özellik olarak bir cok pc den iyi kullanım hız kasa görüntüsü cok şık ve güzel ama diyorsaki 2 yıl sonra ben çöpe atarım o zaman al birşey diyemem 2 güzel kullanırsın sorunsuz ama kesinlikle dv 4000 ve dv6000 serisinden alma bende iki tane var evde şuanda artık yaptırmakdan bıktım hp servis olarak cok kötü benim tavsiyem alma
Bende de Hp Pavilion DV6 1050et model dizüstü var.Bende de bi sorun var acaba aynı sorun mu?Performans olarak mükemmel bir cihaz ama ekran kartı devrede iken notebook un sol fan tarafından cızırtı sesi duyuyorum.Bazıları bunun fandan olabileceğini belirtti.Ancak bilgisayarımı kapatırken ve açarken ekran kartının devreye girmediği zamanlarda bu ses anında kesiliyor sadece fan sesi geliyor en ufak bir problem yok.Acaba belirttiğiniz sorun bu mu?Cevaplarsanız çok sevinirim...