hımm tamam pardonn karıştırmışım bi sürü laptop u inceliyorumda :) ama çok kararsızım hala yhaa bu gidişle ben laptop alamıcam heheehehe :D:D1ol3irolii de senin istediğin 1600$+kdv, benim sana gösterdiğim 1586$+kdv
HP lütfenn bi bakınn ?
- 1
- 2
karıştırman çok normal :) sonuçta ayakkabı gibi her sene alınan bişey diil bu, almışken en iisini almanı tavsiye ederim..
evet haklısınnn dostumm... ;) ama bu aralar almam bi hayal oldu1ol3irolkarıştırman çok normal :) sonuçta ayakkabı gibi her sene alınan bişey diil bu, almışken en iisini almanı tavsiye ederim..

hadi ya, üzüldüm. maddi açıdan dolayı mı?
evet dostum yhaa babamın davası var ona para ayırmak zorunda :S yhaa teli bozdurmaya bile razıyım o kadar gerekliydi... ama nese herşeyde bi hayır vardır :)
dostum çok haklısın senin o tavsie ettiğin pc yi youtube.com dan izledim alet dehşett güzel yhaa aşık oldum resmen alete :D1ol3irolhadi ya, üzüldüm. maddi açıdan dolayı mı?
evet bende aşık oldumscknsckndostum çok haklısın senin o tavsie ettiğin pc yi youtube.com dan izledim alet dehşett güzel yhaa aşık oldum resmen alete :1ol3irolhadi ya, üzüldüm. maddi açıdan dolayı mı?

evet saol tekrardan :):):)1ol3irolevet bende aşık oldumscknsckndostum çok haklısın senin o tavsie ettiğin pc yi youtube.com dan izledim alet dehşett güzel yhaa aşık oldum resmen alete :1ol3irolhadi ya, üzüldüm. maddi açıdan dolayı mı?neyse ya herşeyde bi hayır vardır. inşallah daha güzeli olur
Dost bu senin önerdiğin pc Vista Preminium mu ? değilse ne ... ? :)
hımmm Ultimate olarak sipariş verilebilio muyuz ki ... ?
birol birşey daha sorucam sana Vista ' da cihaza puan veriyor biliyorsundur ? bu senin önerdiğin Dell parçalar için kaç puan aldığını biliyor musun ? bilmiyorsanda alan arkadaşına bi sorar mısın ? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR...
ultimate için emin diilim ama fiyat farkı ödeyerek yapmaları lazım..
puanları söylüyorum (dell):
işlemci: 5.1
bellek: 4.8
grafikler: 5.9
oyun grafikleri: 5.5
birincil sabit disk: 5.2
taban puan: 4.8
kardeşim emin misin ??? ohaaa süper birşey bu ???1ol3irolultimate için emin diilim ama fiyat farkı ödeyerek yapmaları lazım..puanları söylüyorum (dell):
işlemci: 5.1
bellek: 4.8
grafikler: 5.9
oyun grafikleri: 5.5
birincil sabit disk: 5.2taban puan: 4.
evet gözlerimle gördüm merak etme
tamam canım senden yana bi şüphemiz yok :):):):) gözlemlediğim kadarıyla burda en bilgili kişi sen gibisin... yhani herkese cevap veriyorsun sorununa.... ;)
çok teşekkür ederim ama ben kendimi bu forumda en bilgisiz kişi olarak görüyorum.. burada bulunma amacım da hem sorusu/sorunu olan arkadaşlara bildiğim kadarınca yardımcı olabilmek hem de kendimi daha çok geliştirebilmekscknsckntamam canım senden yana bi şüphemiz yok :):):):) gözlemlediğim kadarıyla burda en bilgili kişi sen gibisin... yhani herkese cevap veriyorsun sorununa.... ;)

birol bilader bide şunu inceledim Casper Nirvana CPR2400-3E95B
Teknik Özellikler :
İşlemci Intel Core 2 Duo T8300 2.4 GHz
Bellek 3 GB DDR2 (667 MHz)
Sabit disk 160 GB
Ekran 15.4 inç / 1280x800
Boyutlar 345 x 255 x 25 mm
Ağırlık 2.4 Kg
istersen sen daha geniş bi bakarsın özelliklerine fiyatı daha uygun geldi bana ??? Sence o Dell kadar iyi mi ???
bi kere casper dedin ondan sonrasına bakmadım casper'a güven sıfır, kimse tavsiye etmiyo. gözucuyla bile bakma derim.. alanlar pişman..
Casper nirvanadan uzak dur derim:)Ben de laptop alırken cok arastırdım:) Ama casperdan ceken cok var:) Bence Dell ii bir secim olur ben cok memnunum en azından:)
HIMM TAMAM SAOL
slevin sen dell in hangi cihazını kullanıyorsun... :)slevinCasper nirvanadan uzak dur derim:)Ben de laptop alırken cok arastırdım:) Ama casperdan ceken cok var:) Bence Dell ii bir secim olur ben cok memnunum en azından:)
XPS M1530 u kullanıyorum:)Cok da memnunum tavsiye ederim:)scknscknslevin sen dell in hangi cihazını kullanıyorsun... :)slevinCasper nirvanadan uzak dur derim:)Ben de laptop alırken cok arastırdım:) Ama casperdan ceken cok var:) Bence Dell ii bir secim olur ben cok memnunum en azından:)
yhaa hekes bayılıyo alete walla çok merak ettim...slevinXPS M1530 u kullanıyorum:)Cok da memnunum tavsiye ederim:)scknscknslevin sen dell in hangi cihazını kullanıyorsun... :)slevinCasper nirvanadan uzak dur derim:)Ben de laptop alırken cok arastırdım:) Ama casperdan ceken cok var:) Bence Dell ii bir secim olur ben cok memnunum en azından:)
- 1
- 2