1ol3irolii de senin istediğin 1600$+kdv, benim sana gösterdiğim 1586$+kdvhımm tamam pardonn karıştırmışım bi sürü laptop u inceliyorumda :) ama çok kararsızım hala yhaa bu gidişle ben laptop alamıcam heheehehe :D:D
HP lütfenn bi bakınn ?
- 1
- 2
karıştırman çok normal :) sonuçta ayakkabı gibi her sene alınan bişey diil bu, almışken en iisini almanı tavsiye ederim..
1ol3irolkarıştırman çok normal :) sonuçta ayakkabı gibi her sene alınan bişey diil bu, almışken en iisini almanı tavsiye ederim..evet haklısınnn dostumm... ;) ama bu aralar almam bi hayal oldu
hadi ya, üzüldüm. maddi açıdan dolayı mı?
evet dostum yhaa babamın davası var ona para ayırmak zorunda :S yhaa teli bozdurmaya bile razıyım o kadar gerekliydi... ama nese herşeyde bi hayır vardır :)
1ol3irolhadi ya, üzüldüm. maddi açıdan dolayı mı?dostum çok haklısın senin o tavsie ettiğin pc yi youtube.com dan izledim alet dehşett güzel yhaa aşık oldum resmen alete :D
scknscknevet bende aşık oldum neyse ya herşeyde bi hayır vardır. inşallah daha güzeli olur1ol3irolhadi ya, üzüldüm. maddi açıdan dolayı mı?dostum çok haklısın senin o tavsie ettiğin pc yi youtube.com dan izledim alet dehşett güzel yhaa aşık oldum resmen alete :
1ol3irolscknscknevet saol tekrardan :):):)evet bende aşık oldum neyse ya herşeyde bi hayır vardır. inşallah daha güzeli olur1ol3irolhadi ya, üzüldüm. maddi açıdan dolayı mı?dostum çok haklısın senin o tavsie ettiğin pc yi youtube.com dan izledim alet dehşett güzel yhaa aşık oldum resmen alete :
Dost bu senin önerdiğin pc Vista Preminium mu ? değilse ne ... ? :)
hımmm Ultimate olarak sipariş verilebilio muyuz ki ... ?
birol birşey daha sorucam sana Vista ' da cihaza puan veriyor biliyorsundur ? bu senin önerdiğin Dell parçalar için kaç puan aldığını biliyor musun ? bilmiyorsanda alan arkadaşına bi sorar mısın ? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR...
ultimate için emin diilim ama fiyat farkı ödeyerek yapmaları lazım..
puanları söylüyorum (dell):
işlemci: 5.1
bellek: 4.8
grafikler: 5.9
oyun grafikleri: 5.5
birincil sabit disk: 5.2
taban puan: 4.8
1ol3irolultimate için emin diilim ama fiyat farkı ödeyerek yapmaları lazım..kardeşim emin misin ??? ohaaa süper birşey bu ???puanları söylüyorum (dell):
işlemci: 5.1
bellek: 4.8
grafikler: 5.9
oyun grafikleri: 5.5
birincil sabit disk: 5.2taban puan: 4.
evet gözlerimle gördüm merak etme
tamam canım senden yana bi şüphemiz yok :):):):) gözlemlediğim kadarıyla burda en bilgili kişi sen gibisin... yhani herkese cevap veriyorsun sorununa.... ;)
scknsckntamam canım senden yana bi şüphemiz yok :):):):) gözlemlediğim kadarıyla burda en bilgili kişi sen gibisin... yhani herkese cevap veriyorsun sorununa.... ;)çok teşekkür ederim ama ben kendimi bu forumda en bilgisiz kişi olarak görüyorum.. burada bulunma amacım da hem sorusu/sorunu olan arkadaşlara bildiğim kadarınca yardımcı olabilmek hem de kendimi daha çok geliştirebilmek öyle düşündüğün için tekrar teşekkür ederim
birol bilader bide şunu inceledim Casper Nirvana CPR2400-3E95B
Teknik Özellikler :
İşlemci Intel Core 2 Duo T8300 2.4 GHz
Bellek 3 GB DDR2 (667 MHz)
Sabit disk 160 GB
Ekran 15.4 inç / 1280x800
Boyutlar 345 x 255 x 25 mm
Ağırlık 2.4 Kg
istersen sen daha geniş bi bakarsın özelliklerine fiyatı daha uygun geldi bana ??? Sence o Dell kadar iyi mi ???
bi kere casper dedin ondan sonrasına bakmadım casper'a güven sıfır, kimse tavsiye etmiyo. gözucuyla bile bakma derim.. alanlar pişman..
Casper nirvanadan uzak dur derim:)Ben de laptop alırken cok arastırdım:) Ama casperdan ceken cok var:) Bence Dell ii bir secim olur ben cok memnunum en azından:)
HIMM TAMAM SAOL
slevinCasper nirvanadan uzak dur derim:)Ben de laptop alırken cok arastırdım:) Ama casperdan ceken cok var:) Bence Dell ii bir secim olur ben cok memnunum en azından:)slevin sen dell in hangi cihazını kullanıyorsun... :)
scknscknXPS M1530 u kullanıyorum:)Cok da memnunum tavsiye ederim:)slevinCasper nirvanadan uzak dur derim:)Ben de laptop alırken cok arastırdım:) Ama casperdan ceken cok var:) Bence Dell ii bir secim olur ben cok memnunum en azından:)slevin sen dell in hangi cihazını kullanıyorsun... :)
slevinscknscknyhaa hekes bayılıyo alete walla çok merak ettim...XPS M1530 u kullanıyorum:)Cok da memnunum tavsiye ederim:)slevinCasper nirvanadan uzak dur derim:)Ben de laptop alırken cok arastırdım:) Ama casperdan ceken cok var:) Bence Dell ii bir secim olur ben cok memnunum en azından:)slevin sen dell in hangi cihazını kullanıyorsun... :)
- 1
- 2