Arkadaşlar HP Pavilion dv6 1050et dizüstü bilgisayarım var.Bilenler bilir bu bilgisayarın üst kısmında dokunmatik tuşlar mevcut (wireeles ses vb. için) bu tuşlar çalışmıyor arkadaşlar ne yaptımsa çalışmadı.Tuşlardaki ledler yanıyor, sorunsuz ama kullanmaya çalıştığımda sonuç alamıyorum.Değişik forumlarda bunun driver veya batayarya ile alakası olduğu yönünde açıklamalar mevcut.Bu sorunla ilgili çözüm önerilerinizi bekliyorum.Saygılar...
HP Notebook Dokunmatik (Multimedya) Tuş Sorunu
evt driverları kurmanızı tavsiye ederim.
HP ye mail atmıştım ve konuyu sordum.Onlarda bilgisayar kapandığında statik elktrik olmuş olabileceğini belirtmişler.Bataryayı çıkarıp sonra tekrar takmam gerektiğini belirtmişler ve bikaç da driver güncellemesi göndermişler e-postayla detaylı şekilde de açıklamışlar.Konuya ilgileri için HP'ye teşekkür ediyorum şimdi bir sorun kalmadı.Umarım başka sorun yaşayan arkadaşlarda burda yazılanlar sayesinde aydınlanır.Saygılar...
HP nin ürün desteği çok iyimiş. Takdir etim HP'yi.
arkadaşlar bende de hp pavilion dv6 1330et var ve dokunmatik tuşları çalışmıyor yardımcı olursanız sevınırım :)
çözümü çok basit driver yüklemek,sistem geri yüklemek veya format atmak sorunu çözmez.bizzat kendim denedim,%100 çalışıyor.sorun statik elektrik problemi
1-ilk olarak bataryayı çıkar
2-30 saniye güç düğmesine basılı tut
3-ardından bataryayı tekrar tak
4-bilgisayarın güç düğmesine bas ve keyfini çıkar...
bu tarz birçok problemde işe yarar
arkadaslar bnde dun 2157et aldım bnde de yaptı bunu ve bana ılk aldıgımda 14 16 saat sarjda kalsın ddıler yaptm bnde acaba bndan mı olmustur ve bır sey daha sorucam yenı aldıgımda yedekleme yapmalımıyım
i_pektaş77 çok teşşekküür ederim en net basit çözüm seninkiymiş,herşeyi denedim format attım driverleri sildim tekrar yükledim hiç netice alamadım..ama pil olayı kesin çözüm o kadar uğraştığıma değmedi çok saol....
Çok teşekkür ederim beni annemin azarından kurtardınız bozdun die , önce pc yi kapıyoruz sonra bataryayı çıkarıp 5 dk bekletiyoruz ve o sırada bataryadaki tozları üflüyoruz sonra takıyoruz ve açılınca müzik açıp deneyin oluyor çalıştı bu iyiliğinizi unutmicam