İşlemci Üreticisi : Intel®
İşlemci Modeli : Core™ i7
İşlemci Numarası : 720QM
İşlemci Hızı : 1,6 GHz
Bellek : 4 GB
Disk Kapasitesi : 320 GB
Ekran Boyutu : 15,6"
Ekran Kartı Belleği : 1 GB
Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GT 230 M
İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium
Dahili Web Kamera : Evet/Var
Ağırlık : 2,70 kg
Ön Bellek (L2 Cache) : 6 MB
Ekran Kartı Türü : Harici
Max. Bellek Desteği : 8 GB
Bellek Türleri : DDR3
Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768 px
Kablosuz Ağ : 802.11b, 802.11g, 802.11n
Entegre SIM Kart : Hayır/Yok
Optik Medya Türü : DVD±RW
Entegre 3G Modem : Hayır/Yok
Görüntü Giriş ve Çıkışları : VGA
Harici Bağlantı Noktaları : Usb
Klavye : Türkçe Q
Pil Süresi : 1 - 4 saat
Pil Hücre Sayısı : 6
Garanti Süresi: : 24 Ay
Arkadaşlar 1502 tl nasıl sizce ?
HP Pavilion dv6-2190et (VY104EA) arkadaşlar nasıl?
Bu fiyatı i7 olması güzel onun dışında Hp ısınıyor.Oyun bilgisayarı için önerilmiyor.Denemedim ama kullanıcı yorumları bu şekilde.i7 olsun istersen al , oyun için falansa başka markalara yönel.
Kişisel fikrim.
Selamlar arkadaşlar. Bu modelin (dv6-2190) vista 64 bit driverlerini bulabilirmiyiz? teşekkürler...
1-) hp yi önermiyorum asus n53sn öneriyorum
2-) mx bellek 8 gb çok az ileriye dönük deil
3-)ekran kartı oyunlar için berbat crysis 2 mediumda oynarsın
4-) core i7 ama işlemci hızı az turbo bost özelligi yok
ki sen oyun oynamıyacaksan güzel bir pc ama çok ısınır.
örnek
oyun için
günlük kullanım ve oyunları medium higt arası açar i5 işlemcili
unutmaki asus hem anakart hem ekran kartı hemde monitör üreticisi diğer markalar gibi sadan soldan toplamıyor kendi üretimlerini kullanıyorlar umarım yardımcı olabilmişimdir...
birde her gördügünüz i7 ve her gördügünüz 2 gb yazan ekran kartı olan notebookları oyunları mutiş bir şekilde açacagını sanmayın her şeyin iyisi oldugu gibi kötüleride var
birde her gördügünüz i7 ve her gördügünüz 2 gb yazan ekran kartı olan notebookları oyunları mutiş bir şekilde açacagını sanmayın her şeyin iyisi oldugu gibi kötüleridearkdaşa katılıyorum bu dell daha iyi ondan yerinde teknik servis imkanıda mevcutt dell teknik servisi
Şuan bu bilgisayarın İ5 olanını kullanıyorum herşeyiyle harika fakat sadece oyun oynarken aşırı ısınıyor Ama bunun nedenını anladım ben ? Pc sürekli yere sabit kaldıgından ısınıyor altını biraz kaldırdıktan sonra aşırı ısınmıyor sadece normal bir pc gibi ısınıyor...
Dv6-2190et vista driverlerini bulabilen varmı arkadaşlar ?
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/ ... ng=&product=4171572 Windows 7 driverlarını Vistada
Dv6-2190et vista driverlerini bulabilen varmı arkadaşlar ?
'da kullanabilirsin Benim hp cihazımda Vista Home Premium yüklüydü 7 Ultimate yükledim Vista driverlarını kurdum sorunsuz kuruldu.