selam dizüstü hp pavilion dv6000 windows kurarken hiçbir sürücü bulunamadı hardiskinizin takılı olduğundan emin olun uyarısı veriyor sata raid seçimi biostan yapılıyor ama ben birtürlü bulamadım yardumcı olurmusunuz.
hp pavilion dv6000 sata raid ayarı yardım
yokmu kimse,koskoca chip dergisinde konu açıyorum 3-4 gün sonra cevap geliyor, işe yaramaz bir sitede konu açıyoruz hemen cevap yazılıyor yakışıyormu size yahu...
sana üç yol sunmak isterim birincisi bu laptop recevery cd si ile gelir cd yoksa d sürücüsünde recovert diye bir klasör vadır bunu cd yazman gerekir gersi zaten cd optik okuyucuya koyup yönergeleri izlemek
2. yol win kurulum cd si ile kurmak yalnız burada bir sorun var eğer biosdab sata ahci denetleyici açıksa bunu disable etmen gerekiyor
3. yol windows kurulum cd sine sata ahci sürücülerini ilave ederek nliteos gibi programlarla sata denetleyicilerin bulunduğu bir kurulum cd si ile sistemini kurabilrisin
RAID/AHCI Software driverlarına alttaki linkten çekebilirsin
*+XP+Professional&lang=eng&strOSs=44&submit=Go%21
nlite programını da www.nliteos.com da n edinebilirsin
bak ayrıca bu linki buldum burada nlite ile sata ahci sürücülerini nasıl entegre ediğildiği görüntülü olrak anlatılıyor
slm ben f disk çektim ve recover cdsi kırıldı biosta sata raid denetleyicisi yok servisi aradım biosta yerini söledi yine orda yoktu hiçbir sistem yüklenemiyor arkadaşım tnc xp yükle dedi onuda yapamadım ne olacak yardım edecek biri varmı msn adresim merhaba465@hotmail.com yardım edecek biri varsa eklesin hepinize şimdiden teşekkür ederim