Merhaba Arkadaslar ben 1 sene önce bu makinayı aldım ama hiç memnun deyilim oyun oynarken hep bi kasıntı oluyor aslında iyi makinaya benziyor ama oyunlarda hep kasıyor yeni bir masaüstü makina toplamak istiyorum sadece oyun için sizce gerek varmı yoksa bunda bi ayar eksikliğimi vardır ? HP Pavilion dv7-1040et Entertainment Notebook PC İşletim Sistemi Orijinal Windows Vista® Home Premium ve Service Pack 1 (32 bit) Işlemci Intel® Core™2 Duo İşlemci P8400 Bellek 3072 MB (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB) Bilgi Depolama 250 GB SATA Sabit Disk Sürücüsü 5400 rpm Sistem kurtarma için en fazla 9 GB bölüm SuperMulti DVD±R/RW Çift Katmanlı Blu-Ray ROM Secure Digital kartlar, MultiMedia kartlar, Memory Stick, Memory Stick Pro veya xD Picture kartlar için 5'i 1 arada tümleşik Dijital Medya Okuyucu Mobil eğlence HP QuickPlay ortam yürütücü yazılımı ve özel menü denetimleri, müzik İletişim Yüksek hızlı 56K modem Kullanım kolaylığı Tümleşik parmak izi okuyucusu Ekran 17 inç WXGA Yüksek Çözünürlüklü, BrightView özellikli AG Ekran Video NVIDIA GeForce 9600M GT Ses 3B Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik Klavye Tam boyutlu masaüstü klavyesi (+ ayrı sayısal tuş takımı düzeni) Bağlantı Noktaları 4 USB 2.0, 1 HDMI konektörü, 1 eSata konektörü, 1 VGA bağlantı Güç 90 W AC Güç Adaptörü Yazılım Microsoft® Works ve Microsoft® Office Home ve Student 2007 60 Servis ve destek Kurtarma bölümü (sistem, uygulamalar ve sürücüleri ayrı ayrı kurtarma Ek bilgiler P/N: FP750EA #AB8 Ağırlık Ambalajdan çıkarıldığında: 3,46 kg Boyutlar Ambalajdan çıkarıldığında: 39,6 cm (G) x 28,5 cm (D) x 4,5 cm (Y) Garanti 2 yıllık, yerinden alma ve yerine teslim, parçalar ve işçilik Paketli: 480 x 170 x 350 mm Paketli: 5,14 kg UPC/EAN code: 884420196129 olanağı dahil) Kurtarma bölümünün isteğe bağlı yeniden dağıtımı Kurtarma CD/DVD'si oluşturma aracı Symantec™ Norton Internet Security™ 2008 (60 günlük canlı güncelleştirme) Dizüstü Bilgisayar Yardımı ve Desteği Günlük Deneme Sürümü Microsoft® Internet Explorer Windows Mail Adobe® Reader Windows Media Player Windows Fotoğraf Galerisi DVD Play Windows Movie Maker, Windows DVD Maker Cyberlink DVD Suite Windows Media Center, QuickPlay for Windows Digital Persona Parmak İzi okuyucusu yazılımı 8 hücreli Lityum-İyon (Li-Ion) pil noktası, 1 RJ45 ethernet konektörü, 1 RJ11 modem konektörü, 2 kulaklık çıkışı, 1 mikrofon girişi, 1 IEEE 1394, uzaktan kumanda kızılötesi bağlantı noktası, kablo yerleştirme konektörü Açma/Kapatma düğmesi , özel dikey ve yatay Yukarı/Aşağı Kaydırma yüzeyi, ses düzeyi ayarlama, ses kapatma düğmeleri ve 1 Hızlı Başlatma Düğmesine sahip Dokunmatik Yüzey Altec Lansing® hoparlörler, tümleşik sub-woofer'lı 512 MB atanan olmak üzere en çok 1791 MB toplam grafik belleği Çözünürlük: 1440 x 900 Tümleşik 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN Intel® PRO/Kablosuz 4965AGN Ağ Bağlantısı Bluetooth® kablosuz ağ iletişimi 1 ExpressCard/54 yuvası (ExpressCard/34'ü de destekler) ve DVD düğmeleri Tümleşik Mikrofonu Olan HP Pavilion WebCam HP Mobile Uzaktan Kumanda 8 GB'ye kadar DDR2 belleği destekler 2,26 Ghz, Düzey 2 önbellek 3 MB