yunus sormuş:
lisanslı vista ile birlikte gelmişti makinam ancak 1 hafta önce aniden kapandı ve birdahada açamadım. açılışta bikaç kere ses çıkartıyor ve ekrana hiçbir görüntü gelmiyor ancak bi süre daha işlem yapıyor gibi gözüküyor işlemci ışığı yanıp sönüyor. ramleri söküp temizlememi söyledi bi arkadaşım söktüm temizledim hiçbir değişiklik olmadı . geçen gün bi kez daha açtım bi anda açıldı oh dedim sorun yok sonra yeniden başlattığımda gene aynı sorun ve birdahada açılmadı. ram kendi kendine bozulabilirmi. acaba sorun sadece ramlerimdemi. vista cd sini takıyorum çok uzun bir süre cd yi okuyor ilem yapıyor ancak ekrana hiçbir görüntü gelmiyor. bu aleti bana getiren arkadaş yanında orjinal adaptorunu getirmemişti bende gidip ayarlanabilir adaptor aldım bilgisayarın arkasında yazan wat a göre ayarladım ilk günden beri o şekilde kullanıyordum 2 sene oldu nerdeyse acaba adaptormu zarar verdi bilemiyorum. aletin içini açtığım için garanti kapsamı dışında kaldı sanırım o yüzden de servise götürmedim. normal olarakta servise verip şu dönemde bi kaçyüz lira tamir masrafına ayıramam.
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
HP PAVİLİON DV6000
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; Media Center PC 3.0; .NET CLR 1.0.3705; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729; InfoPath.2; AskTB5.5)