Hp dv6 1238et bilgisayarıma recovery managerdan sistem kurtarma yaptım.Sadece 2-3 secenekten sonra herseyi kendisi yaptı.Yazılımları falan yükledi, en son masaüstü geldiginde sistem kurtarma basarısız yeniden dene ve iptal secenegi cıktı.Daha once bir kurtarma dvdsi olusturmamıstım.Direk sistem kurtarma dedim.Bilgisayar su an acılmıyor acılırken windows bu yazılımı onaylamadı gibi bi hata cıkıyor.Hata neden kaynaklanıyor olabilir.Yanlıs birsey yapmam da cok zor 2 yere tıkladım zaten :)İlkinde olmadığında bi hata olabilir diye 2 kere recovery yaptım yine olmadı.Bir de recovery yapılırken internet gerekli midir? yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
HP recovery acil yardım;!!
arkadasım bende eskiden dv6000 kullanıyordum fazla kurcalaama hemen arıza veriyor . Garantisi varsa servise götür ve fanından cok ses geliyor diip bilgisayar açılmıyor de hea yok garantisi yoksa www.hp.com.tr den driverlerını indir toplu halde senin serinin bide windows ayarla kendine halledersin
bu gibi durumlarda sorunun tam olarak ne olduğu ile ilgili HP ye mail atıp sorununuzu yazarsanız sizin için en makul çöüm yolunu söyleyeceklerdir zaten.seninki gibi bir recovery sorunu ilk defa duydum onun için deneyimlerimizde olmadığından birşey söyleyemiyorum.HP Teknik destek hattı sana yardımcı olacaktır.Mail attıktan sonra sana verilen cevabı ve çözüm yolunu da burda bizimle paylaşırsan çok yararlı olur.En azından bu tür sorun başına gelen bir kullanıcı bilgilenir.Kolay gelsin.Saygılar...
Aldığınız hatadan anlaşıldığı üzere sürücülerinzden biri kurulumda hata veriyor. Sorunun çözümü için recovey işlemini windows ortamında değilde bios ekranında gözüke tuşa basarak o seçenekten yapmanızı yine hata verirse hataya aldırış etmeden tamam demenizi ve aygıt yöneticisinden sorunlu sürücüyü kaldırarak güncel sürücüyü indirip kurmanızı öneririm. Bu arada recovery sseti oluşturmayı unutmayın.