hp ve intel anakart kullanmayın

Kapalı Hesap (54346)
02-06-2012, 18:23   |  #1  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 12
281 mesaj

neden mi  bu 2  firma  ana bios kodlarını vermiyor  bu ne demek anakartın biosunu silip yazarken elektrikler kesti o anakart çöp demek sadece hp ve intelde eğer ana kartının   asus veya gigabyte ise  yazıcıoğlu iş hanı var istanbulda orda  kurtaran bilgisayar var    kesinlikle tavsiye ederim harika  iş yapıyorlar  ferhat diye bir adam çok iyidir o yönetiyor  orayı  kendisi söyledi intel ve  hp  ana  eeprom  kodlarını vermiyormuş sadece upgrade ve downgrade  veriyormuş  o yüzden anakartın biosunu silerken tam yenisi yazılmadan önce elektrikler keserse başıma benzer bir olay geldi  o anakarty çöp oluyor ama gigabyte veya asus kullanıyorsanız anakartın eeprom yongasını  programlayıcı bir cihaza takıyorlar sadece  istanbulda kurtaran bilgisayarda ve ankarada var  bu cihazdan başka hiçbir bilgisayarcıda yok  
o cihaz  silinen eeprom a  ana bios kodlarını tekrar  yazıyor ve anakartınız hayata dönüyor o yüzden intel ve hp anakart almayın

Kapalı Hesap (54346)
02-06-2012, 18:26   |  #2  
OP Kapalı Hesap
281 mesaj

ferhat abi son derece dürüsttür  oraya gitmeden önce seri numaraları  almanıza bile  gerek yok  ben 7 milyarlık kasayı götürdüm içinden tek bir parçayı bile  değiştirmediler

Kapalı Hesap (54346)
02-06-2012, 18:26   |  #3  
OP Kapalı Hesap
281 mesaj

aynı zamanda  bozuk hdd tamiride yapıyorlar

Kapalı Hesap (54346)
03-06-2012, 00:54   |  #4  
OP Kapalı Hesap
281 mesaj

yazıcıoğlu iş hanı kurtaran bilgisayar derim adam sahibi hem son derece dürüst ve güvenilir
oraya biosu silinen anakartımı götürmeden telefon ile aramıştım fakat anakartınız intel veya hp ise yapacak birşey yok demişlerdi
yinede bir getirin bakalım dediler adam yapamadı çünkü intel ve hp anakartın ana bios kodlarını vermiyor namussuz 2 firma hp ve intel eğer biosu silerseniz anakartınızın yenisini alırsınız diyor bu 2 namussuz firma sadece upgrade ve downgrade kodlarını veriyor ama gigabyte ve asus ana yani main bios codeleri veriyor bu sayede bios tamamen silinmiş bile olsa anakartınız hayata döndürebiliyor programlayıcı cihaza bios yongasını takıyorlar boş silinen eeprom u cihaz yeniden ana bios ve son upgrade kodlarını yazıyor ve anakart kurtarılıyor
benim intel anakartta boot blıock ve recovery de dahil tüm bilgiler silinmişti anakart çöp oldu adam ya aynı anakarttan alırsın ondaki kodları bozuğa kopyalarım 2 çalışıır anakartın olur yada gigabyte anakart alırsın ve böyle bir sorunu bir daha yaşamassın dedi
bende gigabyte aldım tabiki
şimdi chipset yongasıyla bios yongası farklı yongalar bilgisayarcılar genelde bu 2 yongayı aynı şey sanar
adam benim intel anakartı yapamayınca para bile almadı başarılı olamadığım işten para almam dedi biz ısrarla  verdik meşguliyet parası abi  dedik   kurtaran bilgisayar bir numara yani