Arkadaşlar bir LCD monitör alacağım bir mağazaya girdiğimde onca monitör arasında ilk göze çarpan netliğiyle kalitesiyle duruşuyla bu HP LCD monitör oldu kullanan arkadaşlar varsa eksileri artıları nelerdir bu monitörü önerirmisiniz ayrıca birde bunu hopralösü varmış o nasıl yani bir sorun yaşadınızmı ölü piksel çıktımı bilmek istiyorum birde bunun HP w1907 modeli varmış benim baktığım HP w1907v yani birde sonunda 'v'olmayan varmış 'v' olanla 'v'olmayanın arasındaki fark nedir bir yorum yaparsanız sevinicem teşekkürler..
HP w1907v Tavsiye..
Arkadaşlar hiç bu monitörden kullanan yokmu herhangi bir tavsiyede bulunabilecek yokmu gerçekten kararsızım önerilerinizi bekliyorum birde aynı fiyata LG L222WS-SN 21.6'' monitör gördüm sizce bu nasıldır HP yimi yoksa LG yi mi almalıyım LG nin bu modelindne kullanan varmı veya HP yi, varsa yorumlarınızı bekliyorum saygılar....
Hp ler kaliteli oluyor ama emsallerine göre biraz daha pahalı sanırım. Onun haricinde ben samsung ve lg kullanıyorum, ikisinde de oldukça memnunum. İyerimde ise hp 22" ve 17" var. Onlardan da memnumum :)
Tepki süresi az olduktan sonra aralarındaki farkı gözle görmek zor bence.. Ama sen yinede kullanan birilerini bulmaya bak. Ben sadece kendi düşüncemi söylemek istedim.
Arkadaşlar hiç bu monitörden kullanan yokmu herhangi bir tavsiyede bulunabilecek yokmu gerçekten kararsızım önerilerinizi bekliyorum birde aynı fiyata LG L222WS-SN 21.6'' monitör gördüm sizce bu nasıldır HP yimi yoksa LG yi mi almalıyım LG nin bu modelindne kullanan varmı veya HP yi, varsa yorumlarınızı bekliyorum saygılar....